banner69

Özkaymak Turizm’den bireysel otobüsçülere destek

banner113

Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, maliyetlerin her geçen gün ağırlaştığına dikkat çekerek, bireysel otobüsçülere komisyon, ikram ve yakıt giderleri konusunda destek vereceklerini açıkladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 04.03.2024, 08:35 Erkan YILMAZ
Özkaymak Turizm’den bireysel otobüsçülere destek

Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet veren bireysel otobüsçülerle birlikte Özkaymak Otel’de bir istişare toplantısı düzenledi. Toplantıya Özkaymak Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Erol Özkaymak, Yönetim Kurulu Üyesi Özkan Özkaymak ve şirket yöneticileri katıldı. Toplantıda konuşan Erol Özkaymak, kış dönemiyle birlikte yolcu talebinin de düştüğünü, maliyetlerinde arttığını belirterek, “Bireysel otobüsçülerin her zaman yanlarında olmaya özen gösteriyoruz. Yaşadığımız zorlukları birlik ve beraberlik içinde atlatacağız. Komisyon oranları, ikram ve yakıt konusunda sizlere destekler vereceğiz” dedi.

Yolculara her zaman misafir anlayışı ile yaklaşmanın önemine de dikkat çeken Erol Özkaymak, “Misafirlerimize seyahat öncesinde, seyahat sürecinde ve varış noktasında en iyi, en kaliteli hizmeti sunma gayreti içinde olmaya özen gösterelim” dedi.

Yorumlar (2)
Ahmet Yılmaz 2 ay önce
Çok güzel bir başlangıç
Veli Tol-05335593375 2 ay önce
İşte şşletmecilik ruhu bu ,dayanışma,sevgi paylaştıkca büyür. Başarılar dilerim
banner117
15
açık
banner159