banner69

Özlem Cizre Nuh, 30. yılında filosuna 4 adet Mercedes-Benz Travego 16 2+1 kattı

banner113

30. yaşını otobüs filosunu yenileyerek kutlayan Özlem Cizre Nuh, Şubat ayında satın aldığı 6 adet Tourismo 16 2+1’in ardından 4 adet Travego 16 2+1’i araç parkına ekledi. Firmanın bu yıl Mercedes-Benz Türk’ten teslim aldığı araç sayısı 10 oldu.

banner114
ŞEHİRLERARASI 19.04.2022, 13:20 23.04.2022, 10:10 Taşıma Dünyası
Özlem Cizre Nuh, 30. yılında filosuna 4 adet Mercedes-Benz Travego 16 2+1 kattı

1992 yılından beri şehirler arası yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Özlem Cizre Nuh, 30. yaşını otobüs filosunu yenileyerek kutluyor. Şubat 2022’de 6 adet Tourismo 16 2+1’i araç parkına ekleyen şirket,Mercedes-Benz Türk’ten 4 adet Travego 16 2+1model otobüsü daha teslim aldı.

Mercedes-Benz Kamyon Finansman A.Ş.’nin desteği ile Mercedes-Benz Türk Bayisi Koluman tarafından satışı yapılan 4 adet Travego 16 2+1 için Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde 19 Nisan 2022 tarihinde bir teslimat töreni düzenlendi. Gerçekleştirilen törende araçlar; Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın, Mercedes-Benz Kamyon Finansman Otobüs Satış ve Pazarlama Müdürü ve Koluman Otobüs Satış Koordinatörü Fevzi Kaplan tarafından, Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Başkanı Abdürrahim Nur, Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Nur, Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Nur, Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Üyesi Nurullah Nur, Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Nur, Özlem Cizre Nuh İstanbul Bölge Müdürü Kadir Başboğa ve Özlem Cizre Nuh İstanbul Temsilcisi Mahmut Yürük’e teslim edildi.

30 yıllık süreç hepimizin takdirini topluyor

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu da törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: Geçen hafta her biri birbirinden değerli firmalarımıza otobüs teslimatları gerçekleştirdik. Bu hafta yine çok büyük öneme sahip bir teslimatı gerçekleştiriyoruz. Özlem Cizre Nuh 30 yılını kutluyor. 30 yıl dile kolay. Kurumsal hayatta şirketlerin iş hayatında 30 yıl çok kolay elde edebilecekleri bir süreç değil. Hepimizin takdirini toplayacak bir süre. Aynı kalitede, aynı isimle devam ediyorlar. Gelecek kuşaklara iş devri ile de çok gurur duyulacak bir adım. Özlem Cizre Nuh bizim iş ortağımız. Kurulduğu günden bu güne markamızı tercih ediyorlar. Güvene dayalı, başarıya dayalı, birlikte kazanmaya dayalı iş ortaklığımız var. Onlar nasıl yolcularına sundukları hizmet kalitesini artırma çabası içinde oluyorlarsa bizde onların çabalarına katkı sağlamak için son teknolojiye sahip otobüsleri teslim ediyoruz. Bu vesileyle bu satışta emeği geçen Koluman Otomotiv ailesine ve Otobüs Satış Koordinatörü Sayın Fevzi Kaplan’a teşekkür ediyoruz. Tekrar Özlem Cizre Nuh ailesi ile bizleri buluşturdu. Ayrıca basın mensuplarına da ayrı bir teşekkürü borç biliyoruz. Yağmur, çamur demeden her teslimatta bizi yalnız bırakmıyorsunuz. Bu günler bize gurur verici günler. Hep beraber oluyoruz. Teşekkür ediyorum” dedi.

Bölgenin önde gelen firmalarından bir tanesi

Koluman Otobüs Satış Koordinatörü Fevzi Kaplan ise, “Özlem Cizre Nuh bölgemizin önde gelen firmalarından bir tanesi. Sektörümüz ve ülkemiz için çok çok önemli bir firma. Markamızı ve bayimizi tercih ettikleri için çok teşekkür ediyorum. Yeni yatırımlarının hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Büyük mutluluk ve gurur yaşıyoruz

Özlem Cizre Nuh Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Burak Nur, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Bugün çok büyük ve mutluluk ve gururu yaşıyoruz. İlk olarak 1986 yılında sektöre giriş yapan babam Abdurrahim Nur, 1992 senesinde Özlem Cizre Nuh Turizm’i kurdu ve bugün burada bulunmamıza sebep oldu. Geçmişte büyük özveri ve emekle çalışarak bize bugünleri yaşatan kıymetli babam Abdurrahim Nur’a huzurlarınızda şükranlarımı sunuyorum. Mercedes otobüslerinin üst düzey kalitesi ve satış sonrasında sundukları yüksek hizmet kalitesi ile yatırım tercihimiz bu marka yönünde oldu. Her daim verdikleri destekler ile yanımızda olduklarını gösteren Mercedes-Benz Türk satış ekibi, kredi imkanları ile Mercedes-Benz Finansman ekibine ve bayi Koluman Otomotiv Otobüs Satış Koordinatörü Sayın Fevzi Kaplan’a teşekkür ediyorum” dedi. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159