banner69

Sektörün iki duayen ismi Edirne’de buluştu

banner113

Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı, TOFED Yüksek İstişare Kurulu ve Denetleme Kurulu Üyesi ve Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altuhan, sektörün duayen isimlerinden Esadaş Turizm Kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanı Ata Şenpolat’ı ağırladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 23.05.2023, 19:52 23.05.2023, 21:38 Erkan YILMAZ
Sektörün iki duayen ismi Edirne’de buluştu

Sektörün duayen isimlerinden Salim Altunhan’ın misafiri yine sektörün duayen ismi Ata Şenpolat oldu. Trakya Otobüsçüler Derneği Başkanı ve Altunhan Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Salim Altunhan, şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün en önde gelen isimlerinden Ata Şenpolat’ı Edirne’de ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, “Çok uzun yıllar önce Erzurum’da Sayın Ata Şenpolat’ın misafiri olmuş ve çok iyi ağırlanmıştık. Bu kez bende Sayın Ata Şenpolat’ı Edirne’de ağırlama fırsatı elde etmekten büyük mutluluk duydum. Kendisi ile uzun yıllara dayanan dostluğumuz var. Otobüsçüler gönlü bol insanlardır. Sağ olsun Ata Ağabey, zahmet edip Erzurum’un 4 kg’lık meşhur petek çiçek balını getirmiş. Kendisine çok teşekkür ediyorum. Ata ağabey ile kentimizin tarihi eserlerini de gezdik. Selimiye Camiisini ziyaret ettik. Ziyaret sırasında tabiki sektörümüzün yaşadığı sorunlara yönelik de görüş alışverişinde bulunduk. Sayın Ata Şenpolat’ın 1983 yılında kurduğu ve ülkemizin en önde gelen firmaları arasında yerini alan Esadaş Turizm sektör yolculuğunda bu yıl 40’ıncı yılını yaşıyor. Esadaş Turizm, daha çok uzun yıllar sektör yolculuğunu sürdürecektir”dedi.

Salim Altunhan’a misafirperverliği için teşekkür

Esadaş Turizm Kurucusu ve Yönetim Kurulu Ata Şenpolat, Osmanlı İmparatorluğu’na başkentlik yapmış, çok önemli tarihi eserlere sahip güzel kent Edirne’de Salim Altunhan ile biraraya gelmenin kendisini de çok mutlu ettiğini belirterek, “Sayın Salim Altunhan’a misafirperverliği ve ilgisi nedeniyle teşekkür ediyorum. Kendisi ile Edirne’de biraraya gelmekten ve kentin güzelliklerini, tarihi eserlerini gezmekten büyük keyif aldım. Ziyaret sırasında aslında çok sevmediğim ciger yemeğinin Edirne’de çok farklı ve lezzetli şekilde yapıldığını da görme fırsatı buldum. Salim Altunhan kardeşimiz sağolsun bizi Edirne’nin meşhur cigercisi Nusret’de ağırladı. Gerçekten çok lezzetliydi. Keyifli geçen bu ziyaretim sırasında Salim Altunhan ile tabii ki, sektörümüz üstüne de görüş alışverişinde de bulunduk. Benim için çok keyifli ve güzel bir ziyaret oldu. Tekrar Edirne’ye gelmeyi çok isterim. Sayın Salim Altunhan’ı da memleketimiz Erzurum’da tekrar ağırlamaktan da mutluluk duyarız” dedi.

Ata Şenpolat, Salim Altuhan

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159