Servettin İnanç Nakliyat A.Ş Mercedes otobüs yatırımlarına devam ediyor

banner113

Kasım ayında Tourismo yatırımı yapan Servettin İnanç Nakliyat A.Ş filosuna 1 adet Travego otobüs daha kattı. Yeni Travego Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet verecek.

banner114
ŞEHİRLERARASI 16.12.2022, 15:48 Erkan YILMAZ
Servettin İnanç Nakliyat A.Ş Mercedes otobüs yatırımlarına devam ediyor

ÖZEL HABER-Erkan YILMAZ

55 yıldır yük taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İnanç ailesi yük taşımacılığının yanısıra şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında da bir süre bulunmuş. Daha sonra aile yolcu taşımacılığı alanından çekilerek yük taşımacılığı alanına ağırlık vermiş. Ailenin son kuşak temsilcisi Servettin İnanç, 20 yıl aradan sonra tekrar otobüs yatırımı ile yolcu taşımacılığı alanına dönüş yaptı. 5 Kasım 2022 tarihinde Tourismo yatırımı gerçekleştiren Servettin İnanç Nakliyat A.Ş 15 Aralık 2022 tarihinde teslim aldığı Travego ile otobüs yatırımlarını sürdürüyor. Servettin İnanç yeni yatırım ve 2023’e yönelik düşüncelerini Taşıma Dünyası ile paylaştı.

Hem Tourismo hem Travego’yu deneyimlemek istedik

20 yıl aradan sonra otobüs taşımacılığına yine Mercedes otobüsler ile dönüş yaptıklarını belirten Servettin İnanç, “Aslında 2023 yılında Mercedes otobüs yatırımımız bulunuyordu. Ama bir alıma yönelik bir fırsat oluştu ve bizde değerlendirmek istedik. Yıl bitmeden 1 adet Travego otobüsü daha filomuza kattık” dedi. Kasım ayında Tourismo yatırımı gerçekleştirdiklerini belirten Servettin İnanç, “Bu kez tercihimiz Travego yönünde oldu. Mercedes-Benz’in iki ürününü de deneyimleyerek önümüzdeki süreçte yatırım tercihimizi de şekillendirmek istedik. Yeni araçla birlikte iki adet Mercedes otobüsümüz Özkaymak Turizm bünyesinde hizmet verecek. Kasım ayında teslim aldığımız otobüs Ankara-Antalya hattında hizmet veriyor. Yeni Travego aracımızda aynı gün içinde yine Ankara-Antalya hizmet vermeye başlayacak. Aynı hatta iki otobüsün performansını gözlemleme imkanı elde edeceğiz. Gözlemlerimiz sonucunda tercihimizi Mercedes’in iki ürün grubundan birine yönelik kullanacağız” dedi.

Otobüs yatırımları çok konuşuluyor

Otobüs tarafına adım attıklarında en çok şaşırtan konunun ise otogarlardaki çok araç yatırımlarının çok konuşulmasının olduğunu gördüğünü belirten Servettin İnanç, “Biz araç alma planı yaptığımız anda çok sayıda kişinin bunu konuştuğunu görür olduk. Biz bunu beklemiyorduk doğrusu. Otogarlarda herkes birbirine bakıyor, kim ne alıyor, ne yapıyor diye baktığını gördük. Buna alışkın değiliz. Biz bunu yeni öğrendik” dedi.

2023 planları için ilk 3 ayı görmek istiyoruz

Kasım ayından beri devam eden süreçten memnun olduklarını da belirten Servettin İnanç, “Şu anda yolcu talebinden de, elde ettiğimiz gelirlerden de memnunuz. 2023 yılına yönelik de beklentimiz çok olumlu. Biz olumlu beklenti doğrultusunoda yatırım yaptık. Hem yük tarafı için hem de yolcu taşımacılığı için yeni yatırım planlarımızı da 2023’in ilk 3 ayını gördükten sonra oluşturacağız. Her şey olumlu seyrederse 2023 yılı içinde otobüs ve kamyon yatırımlarımız olacak” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159