Varan Turizm’in Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç oldu

banner113

Şehirlerarası yolcu taşımacılığı sektörünün en önde gelen profesyonel yöneticileri arasında yer alan Mustafa Özdalgıç 1 Ağustos 2022 tarihi itibariyle Varan Turizm’in Genel Müdürü oldu.

banner114
ŞEHİRLERARASI 26.07.2022, 16:07 Erkan YILMAZ
Varan Turizm’in Genel Müdürü Mustafa Özdalgıç oldu

Varan Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Soğancı, Varan Grup mevcut organizasyonunun büyümeye devam ettiğini ve hizmet kalitesinin daha da arttırılması amacıyla yeni yapılanmaya gittiklerini belirterek, “Bu kapsamda yeni yapılanma sürecimizin devamı olarak Varan Turizm A.Ş Genel Müdürlüğü görevine Sayın Mustafa Özdalgıç’ı atadık. Sektörde uzun yıllar boyunca çeşitli görevlerde başarılı çalışmalar yürütmüş bulunan Sayın Mustafa Özdalgıç’ın, grubumuza güç katacağı ve markamızın değerini daha da artıracağına inanıyoruz. Bu süreçte Sayın Özdalgıç’ın çalışmalarına, tüm teşkilatımızın, en üst seviyede işbirliği yaparak destek verecektir. Bu vesile ile ailemize katılan Sayın Mustafa Özdalgıç’ ı yeni görevinde kutlar ve başarılarının devamını dileriz” dedi.

Standartları yükseltmek için yeni bir yola çıkıyoruz

1 Ağustos 2022 itibariyle sektör yolculuğuna Varan Turizm Genel Müdürü olarak devam edecek olan Mustafa Özdalgıç yeni görevine yönelik şunları söyledi: Şehirlerarası yolcu taşımacılığında kaybolan “Kaliteyi” geri getirmek ve standartları yükseltmek için yeni bir yola çıkıyoruz. Aynı yolda olanlar ile karşılaşırız” dedi.

Taşıma Dünyası olarak Sayın Mustafa Özdalgıç’a yeni görevinde başarılar diliyoruz.

Yorumlar (3)
Ertuğrul timur akar 2 yıl önce
Özdalğıç ile çalışmak zevktir Allah yolunu açık etsin eskişehir e de bekleriz sevgili müdürüm.
2 yıl önce
Mustafa bey başarılı bir yönetimidir
pamukkale de ve NULİFERIN MIMARIDIR
VARANI GUZEL BIR YERE GETIRECEĞINE INANCIM TAMDIR YALNIZ BIR FIKRIM OLACAK MUAVIN SISTEMI GELMELI KAPTANLAR YETİŞMELILER BÖYLE DEVAM EDERSE BIR KAC YIL SONRA KAPTAN BULMAK HAYAL OLACAK
BASARILAR DILERIM
İsmail ışık 8 ay önce
Galip bey Merhaba! Dün 25 çıkışlı varan turizm ayşenur hanımdan bilet satın aldım gece bileti istememe ragmen bana gündüz bileti kesildi sonra biletimi yaktılar müşteri ilişkileri figen hanım hiç çözüm odaklı olmadığı gibi telefonu yüzüme kapattı Allah rızası için çözüm bulun bize kızımın rızkını ben personelin yanlışlığı yüzünden kaybetmek istemiyorum gereğini yapmanızı rica ederim
banner117
15
açık
banner159