İlkem Turizm 20 Vito ve Sprinter aracı filosuna kattı

banner113

Öğrenci ve Personel Taşımacılığı alanının önde gelen isimlerinden İlkem Turizm, 2023 yılının ilk çeyreğinde alınan 20 aracın sayısını yıl sonuna kadar 60’a tamamlamayı hedefliyor.

banner114
İlkem Turizm 20 Vito ve Sprinter aracı filosuna kattı

İstanbul ve İzmit’te çok sayıda marka okul ve firmalara servis hizmeti sağlayan İlkem Turizm, müşterilerine yüksek modelli araçlar ile hizmet sağlıyor. Mercedes-Benz Otomotiv bayisi Gülsoy Otomotiv tarafından satışı sağlanan araçların teslim töreni İlkem Turizm Genel Müdür Yardımcısı Tunus Güler ve Satış Pazarlama Müdürü Yaman Bayraktaroğlu, Lojistik Sorumlusu Oktay Sırma katılımıyla yapıldı. Araçların teslimatı Gülsoy Otomotiv Genel Müdürü Serkan Açar tarafından teslim edildi.

Her yıl ortalama 60 adet ve üzeri araç alım hedefi 

İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu “İlkem Turizm, sektörde 30 yıllık geçmişi olan köklü bir firma. Geçirdiğimiz pandemi dolayısıyla araç yatırımlarımıza verdiğimiz arayı kapatmak adına; 2023 yılından itibaren her yıl ortalama 60 adet ve üzeri araç alarak filomuzu genişleteceğiz. Hali hazırda 250 özmal aracımızın bulunduğu filomuzda en yaşlı aracımız 2017 model. Dolayısıyla genç bir lojistik parkına sahibiz. Böylelikle takas yolu olmadan ve araç satışı yapmadan filomuzu genişletmeyi düşünüyoruz. Anadolu Yakası ve Avrupa Yakası olmak üzere İstanbul’ da 2 adet otoparktan lojistik faaliyetlerimizi yönetiyoruz. Bu araçlar ile her zaman olduğu gibi öğrencilerimize ve bizden hizmet alan müşterilerimize nitelikli hizmetimizi vermeye devam edeceğiz” dedi. 

Gebze Şubesi yeni ofisine taşınacak

Personel taşıma faaliyetlerini büyütmeye yönelik 27 ve 45 koltuklu araç yatırımı da planladıklarını belirten Ali Bayraktaroğlu, “Yakın zamanda Gebze Şubemizi de yeni ofisimize taşıyıp, personel taşıma faaliyetlerimizi Kocaeli ilimize kadar genişletmek istiyoruz. Bunun için 27 ve 45 yolcu kapasiteli araçlardan da filomuza katmayı planlıyoruz” diye konuştu.

Gülsoy Otomotiv ile 15 yıldır süren işbirliği 

Gülsoy Otomotiv ile 15 yıldır çok verimli bir işbirliği içinde olduklarını belirten Ali Bayraktaroğlu şunları söyledi: Bu teslimat vesilesi ile Mercedes markasına ve 15 yıldır işbirliği yaptığımız Gülsoy Otomotiv’e bize verdikleri desteklerden dolayı teşekkür ediyoruz. Bu işbirliğimizin daha da kuvvetlenerek devam etmesini arzuluyoruz” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159