banner69

İlkem Turizm Gebze Şubesi’ni hizmete sundu

banner113

Personel, öğrenci ve turizm taşımacılığının en önde gelen şirketleri arasında yer alan İlkem Turizm Gebze Şubesi’ni hizmete sundu.

banner114
SERVİS TAŞIMA 26.10.2023, 10:08 Erkan YILMAZ
İlkem Turizm Gebze Şubesi’ni hizmete sundu

30 yıldır personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı alanında faaliyet gösteren İlkem Turizm müşterilerine daha geniş çerçevede hizmet verebilmek adına yeni şubeler oluşturuyor. İlkem Turizm bu hedef doğrultusunda Gebze Organize Sanayi Bölgesi Meydan AVM’ de yeni şubesini hizmete sundu. Şubenin açılışı 24 Ekim 2023 Salı günü yapıldı.

Daha hızlı, daha güvenli ve konforlu hizmet önceliğimiz…

Yeni şubenin hizmete girmesi nedeniyle düzenlenen törende açıklamalarda bulunan İlkem Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Ali Bayraktaroğlu, “Şirketimizin 30’yılını geride bırakırken, Cumhuriyetimizin 100. Yılını kutlamanın ve bu önemli süreçte Gebze Şubemizin açılışının da mutluluğunu birarada yaşıyoruz. 1992 yılından beri personel, öğrenci, turizm taşımacılığı ve araç kiralama alanında hizmet veren şirketimiz ile müşterilerimize daha hızlı, güvenli ve konforlu hizmet sunabilmek hep birinci önceliğimiz oldu. Bu anlayış çerçevesinde de yeni şubeleri de devreye alıyoruz. İlkem Turizm, 2 bin 200’ün üzerinde araç filosu ile İstanbul’un önde gelen okullarına ait binlerce öğrenciye ve yine İstanbul ve Gebze’de yer alan markalara ait üst düzey personellere taşıma hizmeti sunuyor. Gebze bölgesi sürekli büyüyen hacmi ile taşıma anlamında da yeni ihtiyaçların oluştuğu bir bölge. Biz de bu bölgede İlkem Konseptli Taşıma Modelimiz ile en iyi hizmeti sunma gayreti içindeyiz. Bu bağlamda araç filomuzu genişletmeye devam ediyoruz. 2023 yılında gerçekleştirdiğimiz araç yatırımlarımızı 2024 yılında da gerçekleştirmeye devam edeceğiz. Yeni hizmet ağları oluşturma noktasında çalışmalarımız sürecek. Yeni Şubemizin hem bölgeye hem de bizlere hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Açılışın ardından pasta kesildi 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159