İTO 22. Meslek Komitesi ve İSTAB Yönetimi üyelere seslendi: 9 Kasım’daki seçimde kullanacağınız oylar sektöre sahip çıkmak için çok önemli

banner113

İTO.22 Meslek Komitesi ve İSTAB yönetimi 9 Kasım’da gerçekleştirilecek komite seçimlerine yönelik 3’üncü toplantısını üyelerle 19 Ekim 2022 Çarşamba günü Cemile Sultan Korusu’nda gerçekleştirdi.

banner114
SERVİS TAŞIMA 20.10.2022, 23:07 20.10.2022, 23:22 Erkan YILMAZ
İTO 22. Meslek Komitesi ve İSTAB Yönetimi üyelere seslendi: 9 Kasım’daki seçimde kullanacağınız oylar sektöre sahip çıkmak için çok önemli

İTO. 22. Meslek Komitesi Üyesi ve İSTAB Başkanı Turgay Gül, sektörün menfaatlerine yönelik çalışmaların hayata geçirilmesi için yoğun çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “ İTO. 22. Meslek Komitesi üyeleri şirketlerden oluşan bir liste gibi gözüksede orada yer alan kişiler esnaflık sürecinden gelmiş ve esnafın sorunlarını, dertlerini bilen kişiler. Bende şahsen servisçi bir babanın oğluyum. Rahmetli babam esnaf odasının 40 numaralı kurucu üyelerindendir. Ama şu anda şirket olarak sektörümüze hizmet vermek için çalışıyoruz. Bu sektörün ekonomik gücünü tam manasıyla kazanması lazım. Aracı kullanan arkadaşımız işini mutlu bir şekilde yapmalı. Bunun içinde elimizden gelen her çalışmayı yapacağız” dedi.

Kullandığınız 1 oy sektör için çok önemli

Sektörün menfaatlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirten Turgay Gül, 9 Kasım’daki seçimlerde şirket ve A.Ş olanlarda yetki belgeleri ile, bireysel arkadaşlarımızda nüfuz cüzdanları ile oy kullanabilecekler. Bu seçim 4 senede bir oluyor. Sektörün menfaatlerinin korunması adına çalışıyoruz. Sizlerin de bu sektöre sahip çıkması gerekiyor. 9 Kasım günü bu sektör adına oy kullanmanız gerekiyor. Ne kadar güçlü ve kalabalıksanız o kadar fark edilirsiniz. Kullandığınız bir oy sektör için çok önemli. Sektöre sahip çıkmak adına konuşuyorum. Sahip çıkan ne kadar çoksa sektörün kendini ifade etmesi de o kadar kolay oluyor. İTO. 22. Meslek Komitesi olarak önemli bir tahahütümüz de her bölgeden iki, üç bireysel esnafı temsilci olarak seçeceğiz. Bu temsilcilerle iki üç ayda bir toplantılar yaparak görüş alışverişinde bulunacağız. Sektördeki bütün gelişmeleri bireysel esnafta ulaştırabilecek bir sistem kurduk. Bu sektörde hizmet veren bütün şirketlerin de bu derneğe üye olması gerekiyor. Böylece kamunun da size bakış açısı daha farklı oluyor. Sektörümüz İçin Hep Birlikte Başaracağız” dedi.


 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159