banner69

KOTAB Genel Kurulunda Bilal Cem Acar Yeniden Başkan Seçildi

banner113

Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların oluşturduğu Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan Genel Kurulu, (9 Mart Cumartesi) bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. Bilal Cem Acar tek aday olarak katıldığı Genel Kurulda yeniden Başkanlığa seçildi.

banner114
SERVİS TAŞIMA 09.03.2024, 18:21 09.03.2024, 20:55 Taşıma Dünyası
KOTAB Genel Kurulunda Bilal Cem Acar Yeniden Başkan Seçildi

Kocaeli’de personel, öğrenci ve turizm taşımacılığı yapan firmaların 2022 yılında bir araya gelerek kurdukları Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği (KOTAB)’nin 2. Olağan genel kurulu, (9 Mart Cumartesi) bugün Kocaeli Ticaret Odası’nda gerçekleştirildi. 56 firma temsilcisinin üye olduğu KOTAB’ın kongresine Develi Turizm’ in sahibi Eyüp Develi divan başkanlığında kongreyi yönetti. Mevcut Başkan Bilal Cem Acar tek aday oldu. Acarlar Turizm sahibi Bilal Cem Acar güven tazeleyerek yeniden başkan oldu. Üyeler ve bir çok sayıda davetli misafirin yer aldığı Genel kurulda, İSTAB Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Gül’de davetliler arasındaydı. Sayın Gül, Kongrede dilek ve temennilerde bulundu.

SEKTÖRÜ DAHA DA GÜÇLENDİRECEĞİMİZE İNANIYORUM”

Acarlar Turizm’in sahibi Bilal Cem Acar yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi “ Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Yönetim Kurulu başkanlığını yürütmek büyük bir onur ve sorumluluktur. Ancak, bu görevi yerine getirirken asıl önemli olan, hep birlikte hareket ederek sektörümüzü daha ileriye taşımaktır. Bizler, Kocaeli Toplu Taşımacılar Birliği Derneği olarak bir aile olmanın gücünü her zaman hissettik Göreve geldiğimiz günden bu yana, derneğimizi daha da ileriye taşımak ve toplu taşıma sektörümüzün daha güçlü bir konuma gelmesi için var gücümüzle çalıştık. Bugüne kadar yapılan çalışmalar, elde edilen başarılar ve deneyimlerimiz bize, önümüzdeki dönemde de aynı kararlılıkla ilerlememiz gerektiğini gösterdi. Hep birlikte şeffaf sağduyulu ve katılımcı bir süreç yürüterek, derneğimizi daha güçlü ve etkili bir konuma getireceğimize inancım tamdır. Bu duygu ve düşüncelerle, bugün burada bulunan herkese teşekkür ediyor, derneğimizin geleceği için yapılan katkılardan dolayı şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum .

Türkerler Turizm Sahibi Yekta Türker, sektördeki mevcut durumu değerlendirerek şunları belirtti; Günümüzde sanayiciler bizlerin meslek alanına müdahale etmeye başladı. Biz burada bu gibi konuların sektörümüz adına yarattığı olumsuzlukları duyurmak için beraber hareket etmeye çalışıyoruz. Sektörümüzü etkin bir şekilde yönetebilmek için destek bekliyoruz. Bu sorun sadece bizim olmamakla birlikte Kocaeli’nin yanı sıra Sakarya ve Yalova gibi Büyük Şehirlerin’de içinde bulunduğu bir sorundur. Bizler ciddi KDV üreten bir sektörüz. Sadece KOTAB üyelerimizin 10 binden fazla aracı aktif durumdadır. Kendi Kurumumuza destek vererek bu sorunları aşabileceğimize inanıyorum. Şu anda sorunlarla arada kalmış sıkışmış durumda başa çıkmaya çalışıyoruz. Bu değerli görevi bizlere layık gören tüm üyelerimize teşekkür ediyor, yeni dönemin KOTAB derneğimiz adına hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.

İSTAB Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Gül, Genel kurula katılarak bir konuşma yaptı.

KOTAB Genel Kurulu: Raşit Aslan

KOTAB YENİ YÖNETİM KURULU ASİL ÜYELERİ:
Bilal Cem Acar (Başkan)
Yekta Türker
Kani Fürkan Kaçar
Metin Çakmak
İlker Kalkan
Naim Gülhan
Dursun Özdemir
Seyhan Pilavcı
Raşit Arslan
Yakup Üstün
Recep Kaçmaz
Kadir Göksoy
Önder Kara

YÖNETİM KURULU YEDEK ÜYELER
Si̇nan Şenyürek
Musa Karabali̇k
Sefer Gökmen
Emrah Parlak
Murat Uysal
Zafer Karamus
Mümi̇n Erdoğan
Cemaletti̇n Üzülmez

DENETİM KURULU ASİL ÜYELER
Özgür Malçok
Mahir Akkurt
Murat Doğan

DENETİM KURULU YEDEK ÜYELERİ
Özcan Aktoprak
Ömer Kara
Sezer Erdem

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159