banner69

Servisçilerin gündemi: 9 Kasım’da yapılacak İTO seçimleri 

banner113

İTO 22. Komite Grubu Meclis Üyeleri ve İSTAB yönetimi 9 Kasım’da Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) meslek komitesi seçimlerine yönelik üyeleriyle buluşma toplantıları düzenliyor. İlk toplantı 10 Ekim 2022 tarihinde Tuzla’da, ikinci toplantı 15 Ekim 2022 tarihinde Beylikdüzü’nde, Üçüncü toplantı 19 Ekim 2022 tarihinde Cemile Sultan Korusu’nda, 4’üncü toplantı da 27 Ekim 2022 tarihinde Kartal’da gerçekleştirildi. Toplantılar Avcılar, Beşiktaş, Beykoz, Maltepe bölge servisçileri ile devam edecek.

banner114
SERVİS TAŞIMA 05.11.2022, 13:13 16.12.2022, 12:49 Taşıma Dünyası
Servisçilerin gündemi: 9 Kasım’da yapılacak İTO seçimleri 

İTO 22. Komite Grubu Meclis Üyeleri ve İSTAB yönetimi 9 Kasım’da Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilecek İstanbul Ticaret Odası (İTO) meslek komitesi seçimlerine yönelik üyeleriyle buluşma toplantıları düzenliyor.

İlk toplantı 10 Ekim 2022 tarihinde Tuzla’da, ikinci toplantı 15 Ekim 2022 tarihinde Beylikdüzü’nde, Üçüncü toplantı 19 Ekim 2022 tarihinde Cemile Sultan Korusu’nda, 4’üncü toplantı da 27 Ekim 2022 tarihinde Kartal’da gerçekleştirildi. Toplantılar Avcılar, Beşiktaş, Beykoz, Maltepe bölge servisçileri ile devam edecek.

Gerçekleştirilen 3 toplantıda da İTO 22. Komite Grubu Meclis Üyesi ve İSTAB Başkanı Turgay Gül servis firma sahiplerine ve tedarikçilere çağrıda bulundu. ‘9 Kasım seçimleri çok önemli, sektöre sahip çıkın” diyen Turgay Gül, “Seçime yönelik mottomuz; Sektörümüz İçin Hep Birlikte” diyerek yola çıktık. Bu seçim diğer seçimlerden daha önemli. Şirketlerin hakimiyeti olarak düşünmeyin. Farklı düşüncelerin sistemin içinde olması gerekiyor. Sadece esnaf mantığı ile düşünen kişilerin sektörü yönetmesi hem onlara hem de sektörün tamamına zarar verir.  9 Kasım’daki seçimlerde bize değil, sektöre sahip çıkmanızı bekliyoruz” dedi.

İSTAB, Cemile Sultan Korusu Toplantısı

Esnaf olmadan bu iş yürümez

“İTO seçimlerinde  servis şirketleri ve bireyselciler olarak hedefimiz; Tek liste çıkarmak, hep birlite kazanmak” diyen Turgay Gül, “Esnaf da bizim esnafımız. Esnaf olmadan bu iş yürümez. İSTAB’ın görüşü her zaman sektör menfaatleridir. Biz organizasyon tarafında iyi olmalıyız. Esnaf odası sürekli olarak, “şirketler, yüzde 60, yüzde 80, hatta yüzde 100 komisyon alıyor” suçlaması yapıyor, Böyle bir komisyon nerede var? Böyle bir söylemle bütün şirketlerle veliler karşı karşıya getiriliyor. Biz defalarca uyardık; “Bu doğru değil, yok böyle bir durum” dedik” dedi.

Hedefimiz: Kademeli Saat

Turgay Gül, öncelikli hedeflerinin kademeli saati hayata geçirmek olduğunu vurguladı: Birçok toplantıda birçok kurumun önüne bu talebimizi koyduk. Yaklaşık 10 senedir kademeli saatin servis sektörü için de, kamu içinde önemli olduğunu belirttik. Buradaki amacımız; elimizde olan araçların verimli çalışmasını sağlamak. Bunu her ortamda dile getiriyoruz” dedi. 

İSTAB, Tuzla Toplantısı

Kullandığınız 1 oy sektör için çok önemli

Sektörün menfaatlerinin korunmasına yönelik çalışmalar yürüttüklerini belirten Turgay Gül, 9 Kasım’daki seçimlerde şirket ve A.Ş olanlarda yetki belgeleri ile, bireysel arkadaşlarımızda nüfuz cüzdanları ile oy kullanabilecekler. Bu seçim 4 senede bir oluyor. Sektörün menfaatlerinin korunması adına çalışıyoruz. Sizlerin de bu sektöre sahip çıkması gerekiyor. 9 Kasım günü bu sektör adına oy kullanmanız gerekiyor. Ne kadar güçlü ve kalabalıksanız o kadar fark edilirsiniz. Kullandığınız bir oy sektör için çok önemli.Bizim için değil, sektör için oyunuzu kullanın. Sizi daha iyi temsil edebilmemiz için kullanın. Sektörümüz İçin Hep Birlikte Başaracağız” dedi. ■

Seçimler için ring servisleri 

İSTAB Başkanı Turgay Gül, 9 Kasım seçimleri için toplu ulaşımla bağlantılı ring servisler oluşturulduğunu da açıkladı:  Marmaray Yeşilyurt durağından ring ulaşım olacak. Atatürk Havalimanı’nın katlı otoparkı’nı da kiraladık. Kendi aracıyla gelecekler oraya araçlarını ücretsiz park edebilecekler. Oradan da yine ring servislerimiz olacak. Metrobüs hattındanda ring servislerimiz olacak

İSTAB, Beylikdüzü Toplantısı

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159