banner69

Transay Taşımacılık, Çetaş Otomotiv’den 10 Citroen Jumpy 8+1 teslim aldı

banner113

Yolcu taşımacılığının en önde gelen şirketleri arasında yer alan İstanbul merkezli Transay Taşımacılık AŞ filosuna, Çetaş Otomotiv’in satışını gerçekleştirdiği 10 adet Citroen Jumpy 8+1 kattı.

banner114
Transay Taşımacılık, Çetaş Otomotiv’den 10 Citroen Jumpy 8+1 teslim aldı

Yolcu taşımacılığının en önde gelen şirketleri arasında yer alan İstanbul merkezli Transay Taşımacılık AŞ filosuna, Çetaş Otomotiv’in satışını gerçekleştirdiği 10 adet Citroen Jumpy 8+1 kattı. 

1989 yılından beri personel, öğrenci, araç kiralama ve turizm taşımacılığı alanında hizmet veren Transay Taşımacılık AŞ yeni araç yatırımları ile filosunu büyütmeye devam ediyor. Çetaş Otomotiv Transay Taşımacılık AŞ’ye 10 adet Citroen Jumpy 8+1 araç teslimatı gerçekleştirdi. İşbirliğine yönelik Çetaş Otomotiv PSA Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan, Transay Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın’a bir plaket sundu. 

Hizmet yarışımıza katkı sağlayacak

Sektörde 35 yıldır kaliteli ve güvenli hizmet anlayışı ile yolculuklarını sürdürdüklerini belirten Transay Taşımacılık AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Halim Aydın, “Birinci önceliğimiz müşterilerimize kaliteli ve güvenli hizmet  sunmaktır. Bu anlayış çerçevesinde filomuzu da yeni teknolojiye ve konfora sahip araçlarla büyütmeye de devam ediyoruz. 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde Çetaş Otomotiv’den 10 adet Citroen Jumpy 8+1 alımı gerçekleştirdik. Citroen Jumpy araçlar bizim hizmet yarışımıza katkı sağlayacak ve ihtiyaçlarımıza uygun teknolojik yapıya ve konfora sahip. Hüseyin Özcan uzun yıllardır tanıdığım ve her zaman işini başarılı bir şekilde yapan çok değer verdiğim bir kardeşim. Citroen Jumpy araçların yatırım sürecinde bize verdiği destekler ve gösterdiği ilgi için de çok teşekkür ederim. İşbirliğimiz devam edecek” dedi. 

İşbirliğinden mutluyuz

Çetaş Otomotiv PSA Ticari Araç Satış Müdürü Hüseyin Özcan, Transay Taşımacılık AŞ’nin yolcu taşımacılığı alanında verdiği kaliteli ve güvenli hizmet süreci ile her zaman fark yarattığını belirterek, “Transay Taşımacılık ile işbirliği içinde olmaktan mutluluk duyuyoruz. Sayın Halim Aydın ile çok uzun yıllardır tanışıyoruz. Bu süreçte hep çok iyi bir diyaloğumuz oldu. Birçok kez araç yatırımında bir araya geldik. 

Kendisinin tecrübesi ve bilgisi her zaman bizlere de yol gösterdi. Transay Taşımacılık her zaman bu alanda fark yaratan bir şirket oldu. 2024 yılı yatırım planı çerçevesinde de ilk etapta 10 adetlik Citroen Jumpy teslimatı gerçekleşti. Biz işbirliğimizin artarak devam edeceğine inanıyoruz. Citroen Jumpy araçlarımızın Transay Taşımacılık şirketine hayırlı, uğurlu olmasını ve bol kazançlar getirmesini diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159