banner69

BYD, UEFA EURO 2024™’ün Resmi Partneri ve Resmi E-Mobilite Partneri Oldu

banner113

Dünyanın lider elektrikli otomobil markası BYD, UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası 2024™’ün (UEFA EURO 2024™) Resmi Partneri ve Resmi E-Mobilite Partneri oldu. Bu büyük iş birliğiyle birlikte, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan BYD, Türkiye Milli Takımı’nın da yer alacağı UEFA EURO 2024™ Şampiyonası’nda adından söz ettirecek.

banner114
BYD, UEFA EURO 2024™’ün Resmi Partneri ve Resmi E-Mobilite Partneri Oldu

UEFA (Avrupa Futbol Federasyonları Birliği) ile yapılan bu iş birliği Şampiyona tarihinde, bir elektrikli otomobil üreticisiyle yapılan ilk sponsorluk anlaşması olarak dikkat çekiyor. BYD’nin sponsorluğu, UEFA’nın daha çevreci ve daha sürdürülebilir bir UEFA EURO 2024™ Şampiyonası düzenleme hedefine katkı sağlarken, futbol heyecanını çevresel sorumluluklarla bir araya getiriyor.

BYD, dünyanın bir numaralı elektrikli araç üreticisi olarak, tüketiciler için elektrikli mobiliteyi daha erişilebilir hale getiriyor. Aynı zamanda sunduğu teknolojilerle elektrikli araçlara geçişin eşsiz bir deneyim olmasını sağlayan BYD, UEFA EURO 2024™’ün resmi partneri olarak sürekli gelişime olan tutkusunun altını çiziyor. Bu prestijli şampiyonayla birlikte daha büyük kitlelere erişim sağlayacak olan BYD’nin elektrikli araçlardaki son yenilikleri, stadyumlarda ve resmi taraftar alanlarındaki canlı etkinliklerde gösterilecek.

BYD’nin partneri olduğu EURO 2024™ 14 Haziran’da başlıyor

UEFA EURO 2024™, 14 Haziran-14 Temmuz 2024 tarihleri arasında Almanya’da dünya standartlarındaki 10 farklı stadyumda gerçekleştirilecek. UEFA EURO 2024™ Resmi Partneri ve Resmi E-Mobilite Partneri olarak BYD, turnuva sırasında çeşitli paydaşlar için farklı elektrikli araç modelleri ile tüm mobilite ihtiyaçlarını karşılayarak sürdürülebilirliği, sponsorluğunun merkezinde tutacak.

BYD, bu prestijli futbol şampiyonası ile iş birliğini kutlamak için bayileri ile birlikte showroomlarda çok sayıda müşteri deneyimi gerçekleştirmeyi amaçlıyor ve bu etkinlerde katılımcılarla UEFA EURO 2024™ heyecanını birlikte yaşamayı hedefliyor olacak.

“UEFA ve BYD arasında büyük bir sinerji var”

BYD Avrupa Genel Müdürü Michael Shu, markanın UEFA EURO 2024™ ile işbirliği yapmasından dolayı heyecan duyduklarını belirterek, “Elektrikli araçlardaki son yeniliklerimizi, geniş bir kitlelere ulaştırmamızı sağlayacak bu prestijli spor etkinliğinin ilk e-Mobilite partneri olmaktan gurur duyuyoruz. Bu iş birliği, BYD’nin daha çevreci bir gelecek için karbon emisyonlarını azaltma konusundaki taahhüdünün altını çizerek UEFA EURO 2024™, elektrikli araçlardaki son teknolojik gelişmeleri çok geniş kitlelerle paylaşabilmeyi beraberinde getirecek. Her iki kuruluş arasında büyük bir sinerji var. UEFA gibi biz de hedeflere net bir şekilde odaklanarak olumlu ve kapsayıcı deneyimler yoluyla ilham vermeyi amaçlıyoruz. BYD, e-Mobiliteyi herkes için erişilebilir kılmaya kendini adamış bir marka. UEFA EURO 2024™’ün partneri olarak, dünyanın dört bir yanından gelen taraftarlara oyunun kurallarını değiştiren teknolojilere sahip otomobillerimizi sunmayı dört gözle bekliyoruz” dedi.

UEFA Pazarlama Direktörü Guy-Laurent Epstein ise, dünyanın en büyük elektrikli araç üreticisi olan BYD’yi UEFA EURO 2024’ün partneri olarak görmekten duyduğu heyecanı dile getirerek, “Bu iş birliği, futbolun heyecanını, UEFA’nın çevresel sorumluluk taahhüdüyle birleştirerek, daha çevreci Avrupa Şampiyonası vizyonuyla mükemmel uyum sağlıyor. BYD (Build Your Dreams), Hayallerini İnşa Et anlamına geliyor. Futbolcular ve takımlar ise, sahada hayallerini inşa etmek ve 14 Temmuz’da şampiyona sonunda Henri Delaunay Kupası’nı Berlin’de kazanmak için durmadan çalışacak.”

1995 yılında kurulan BYD, şarj edilebilir bataryalar konusunda uzmanlığını hızla ortaya koyarak, sürdürülebilir gelişimin ve teknolojinin bir öncüsü haline geldi. BYD, sunduğu şarj edilebilir elektrikli otomobillerini, bugün 6 kıtaya, 70'ten fazla ülke ve bölgeye, 400'ten fazla şehre başarıyla genişletti. 2003 yılında kurulan BYD Auto’nun 2023 satışları, 3,02 milyon şarj edilebilir elektrikli otomobil adedini aşarak yeni bir rekora ulaştı.

Avrupa binek otomobil pazarına ise 2022 yılında adım atan BYD, geçtiğimiz Kasım ayında Türkiye pazarına da hızlı bir giriş yaptı. Marka şu anda 19 Avrupa ülkesinde 230’un üzerinde bayisiyle dikkat çekerken, her geçen gün yenilikçi modellerini sunarak model yelpazesini genişletmeye devam ediyor.

Küresel marka vizyonu olan 'Dünyayı 1°C Soğutma' vizyonuyla uyumlu olarak, BYD, Avrupa genelinde ve ötesinde daha sürdürülebilir bir gelişmeyi desteklemek taahhüdünde bulunuyor. Bu, nihayetinde dünya çapında daha sürdürülebilir bir gelişmeyi teşvik ederek, ulaşımın çevre dostu dönüşümünü kolaylaştırmaya yardımcı olacak.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159