banner69

Doğuş Otomotiv Plus ‘Havadan Sudan Kuştan’ sohbetleri sunar…

banner113

Doğuş Otomotiv Plus’ın doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş’le birlikte gerçekleştirdiği ‘Doğaya Kanat Açtık’ projesinde yeni bir sayfa: Havadan Sudan Kuştan sohbetler…

banner114
Doğuş Otomotiv Plus ‘Havadan Sudan Kuştan’ sohbetleri sunar…

Doğuş Otomotiv Plus’ın doğa ve çevrenin korunması, sürdürülebilirlik konularında farkındalık yaratmak amacıyla, doğa ve yaban hayatı fotoğrafçısı Alper Tüydeş’le birlikte gerçekleştirdiği ‘Doğaya Kanat Açtık’ projesi, yeni bir çalışmayla farklı bir alana taşınıyor.

Alper Tüydeş ve konukları

Bu yıl ikinci yılı olmasına karşın Türkiye’de yerleşik veya göçmen 400’e yakın kuş türünün gözlemlenerek kayıt altına alındığı proje; sergiler, atölye çalışmaları ve doğayı korumak konusunda gönüllü ve bu konuda çalışmalar yapan okullarla yürütülen "Doğaya Kanat Açan Okullar" gibi çalışmalarına bir yenisi ekliyor: Havadan Sudan Kuştan Sohbetler…

Bu çalışmada Alper Tüydeş, doğaya, çevre korumaya, iklim değişikliğine, yaban hayatına farklı bir pencereden bakıyor. Ve kendisine bu konulara gönül vermiş ünlü isimler eşlik ediyor. Tüydeş’in bazı konuklarıyla evlerinde veya bahçelerindeki, bazı konuklarıyla birlikte yaptıkları kuş gözlemleri sırasındaki sıcak ve samimi sohbetlerde havadan, sudan ve elbette kuşlardan konuşuluyor.

Soldan: Nil Karaibrahimgil, Alper Tüydeş, Serdar Erener

İlk konuklar Serdar Erener - Nil Karaibrahimgil çifti

Havadan, Sudan, Kuştan sohbetlerinin ilkinde Alper Tüydeş, Serdar Erener ve Nil Karaibrahimgil’in çiftliğine konuk oluyor. Çiftin doğayla iç içe yaşamlarında karşılaştıkları, zorluklardan, unutulmayacak anılara kadar birçok konunun konuşulduğu ilk program, YouTube platformunda Doğuş Otomotiv’in youtube kanalından izlenebilir.

Soldan: Nil Karaibrahimgil, Alper Tüydeş, Serdar Erener

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159