TEMSA, 2016 hedeflerini çizdi

banner113

Müşteri memnuniyetini en önemli ilkeleri arasında bulunduran ve her geçen gün müşteri memnuniyetini artırmaya yönelik çalışmalar yürüten Temsa Satış Sonrası Hizmetler ve Yedek Parça, tüm yetkili servisleriyle Antalya’da bir araya gelerek, 2015’i değerlendirdi ve 2016 hedeflerini çizdi. Ayrıca yeni hayata geçen projeler de paylaşıldı.

banner114
BAKIM VE SERVİS 28.12.2015, 19:48 28.12.2015, 19:57 Taşıma Dünyası
TEMSA, 2016 hedeflerini çizdi
7-8 Aralık tarihlerinde gerçekleştirilen toplantıda, Temsa Ar-Ge ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü İbrahim Eserce, Satış Direktörü Murat Anıl, Satış Sonrası hizmetler, Yedek parça, Üretim, Ar-Ge ve Kalite müdürleri ve ekipleri katıldı. Yetkili servis yöneticileri sektörde büyük beğeni toplayan Temsa’nın yeni amiral ürünü Maraton’u inceleme fırsatı buldular.

Sizlerle başarıya koşacağız 

Temsa Ar-Ge ve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü İbrahim Eserce, müşteri memnuniyetini artırmanın yolunun yetkili servislerin mutlu ve memnun bir biçimde çalışmasını sağlamaktan geçtiğini vurgulayarak, “Sizlerin işinizde mutlu çalışmanız, hizmet sunduğunuz müşteriye de yansıyacak. Temsa olarak sizlerin memnuniyetini artıracak çalışmalar içindeyiz. Sizler bizim iş ortağımızsınız. Sizlerin sağladığı katkı sayesinde, kaliteli hizmet seviyemiz yükselmeye devam edecek ve Temsa, başarıdan başarıya koşmaya devam ediyor” dedi.  

Eserce’nin açıkladığı çalışmalar yetkili servisleri mutlu ederken, yeni projeler de katılımcılarla paylaşıldı. İbrahim Eserce, yetkili servis yöneticilerine katılımlarından ve 2015 yılında gösterdikleri özverili çalışmalardan dolayı teşekkür etti ve 2016 yılında tüm servislere başarılı bir yıl geçirmelerini diledi. 

Temsa Akademi ve Temsa E Service

Ar-Ge ve Satış Sonrası Hizmetler Müdürü Murat Demirdüzen, 2015 yılının değerlendirmesini yaparak, 2016’ya yönelik iş planını yetkili servislerle paylaştı. Demirdüzen, yetkili servislere daha kaliteli bir eğitim anlayışının sağlanması için oluşturulan Temsa Akademi Platformu’nun geniş eğitim kadrosu ile yetkili servislerin gelişimine katkı sağlamaya devam ettiğini belirtti. Yetkili servislerle ilgili bilgilerin tek bir platformda online olarak Temsa E-Service tarafından takip edilebildiğini belirten Murat Demirdüzen, “Bu sistem sayesinde yetkili servislerimiz daha doğru bir iş takibi yapabilecek ve verimlilikleri daha üst düzeye taşınacak” dedi. ■







Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159