banner69

ebebek’ten güvenli oto koltuğu seçiminin püf noktaları

banner113

Şehir içi ya da şehirler arası yolculuklarda bebeklerin yolculuk esnasında güvende olmaları her bebeveynin öncelikleri arasında yer alıyor. ebebek de bu farkındalıkla birlikte yaklaşan bayram tatilinde seyahate çıkmayı planlayan bebeveynlere Avrupa Birliği'nde (AB) oto koltuklarının güvenlik standartlarını belirleyen ECE R44 ve R129 oto koltuğu sertifikaları bulunan ürünleri kullanmalarını önerirken, oto koltuğu seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri de paylaşıyor.

banner114
TAŞITLAR 04.04.2024, 20:37 04.04.2024, 20:42 Erkan YILMAZ
ebebek’ten güvenli oto koltuğu seçiminin püf noktaları

Birbirinden kaliteli ve kullanışlı ürünlerle bebeveynlerin hayatını kolaylaştırırken bebeklerin de sağlıklı gelişimine katkı sağlayan ürünler sunan ebebek, bayramda yola çıkacak bebeveynlere ECE R44 ve R129 güvenlik sertifikaları bulunan oto koltukları kullanmalarını öneriyor. Avrupa Birliği'nde (AB) oto koltuklarının güvenlik standartlarını belirleyen ECE R44 ve R129 sertifikalarına sahip olan nitelikli ürünler, bebeklerin yolculuk sırasında güvende olmalarını sağlarken, istenmeyen olaylar karşısında oluşabilecek yaralanmaların da önüne geçiyor. Söz konusu sertifikayla kalitesi ve güvenilirliği garanti altına alınmış olan oto koltukları olası bir kaza sırasında çarpışma enerjisini emerek çocukların vücutlarını koruyor. Özellikle montajı doğru yapılmış bu koltuklar ani fren ya da olası kaza gibi durumlarda kademeli yavaşlama sağlayarak, çocuğun araç içerisinde başka nesnelere çarpmasını engelliyor. Tasarımlarıyla da fark yaratan koltuklar, çocukların yolculuk boyunca en doğru pozisyonda kalmalarına ve araç kemerleriyle güvenli bir şekilde seyahat etmelerine de olanak tanıyor.

Doğru oto koltuğu seçmek hayati önem taşıyor

ebebek, oto koltuğu almayı planlayan bebeveynler için seçim yaparken dikkat etmeleri gereken noktaları da paylaştı. Oto koltuklarının farklı yaş ve ağırlık gruplarına göre çeşitliliğe sahip olduğuna dikkat çeken ebebek, karar verirken bebevenylerin kendi çocuklarının boyu, kilosu ve gelişimine göre en uygun koltuğu seçmelerini öneriyor. Doğru seçilmiş bebek oto koltukları maksimum koruma sağlarken aynı zamanda da çocukların çok daha konforlu bir seyahat yaşamalarını mümkün kılıyor. ebebek’in bebeveynlere önerdiği nitelikli koltukları incelemek isteyen bebeveynlerin https://www.e-bebek.com/bebek-oto-koltugu-c4219 adresini ziyaret edebilirler.

ebebek

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 65 ildeki 242mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159