banner69

Iveco Group, Karayolu Taşımacılığı Sektöründe Karbonsuzlaştırmayı Teşvik Etmek İçin Shell İle Olan Anlaşmasını Yeniledi

banner113

​​​​​​​Iveco Group (MI: IVG), Shell Uluslararası Petrol Şirketi (LON/NYSE:SHEL) ile bu yılın başlarında imzaladığı Mutabakat Zaptı (MoU) doğrultusunda sıfır emisyonlu mobiliteye geçişi hızlandırma taahhüdünü yineledi. Mutabakat Anlaşması kapsamında iki şirket düşük karbonlu ve yüksek verimli enerji çözümlerinin ortaklaşa geliştirilmesi konusunda işbirliği yapıyor.

banner114
TAŞITLAR 25.07.2023, 15:31 Taşıma Dünyası
Iveco Group, Karayolu Taşımacılığı Sektöründe Karbonsuzlaştırmayı Teşvik Etmek İçin Shell İle Olan Anlaşmasını Yeniledi

Anlaşmanın imzalanmasından bu yana kaydedilen ilerlemeyi görüşmek üzere İtalya'nın Torino Kenti’nde bir araya gelen Iveco Group CEO'su Gerrit Marx ve Shell Business Mobility Kıdemli Başkan Yardımcısı Giorgio Delpiano, her iki şirketin sinerji yaratan işbirliğine olan bağlılıklarını bir kez daha teyit etti. Böylece, karayolu taşımacılığı sektörünün karbonsuzlaştırılması gibi stratejik alanlarda yaratıcı fikirler ve fırsatların paylaşılması öngörülüyor.

Iveco Group araç ve ilgili hizmetlerin tedarikinde kilit bir rol oynarken Shell de mobilite müşterilerinin düşük ve sıfır karbonlu enerjiye geçmelerine yardımcı olacak bir altyapı inşa ediyor. Avrupa ve küresel olarak iddialı filoların başlıca hedefi karbonsuzlaştırma. Daha düşük emisyonlu mobiliteye doğru hızla ilerlemek gerektiğinin farkında olan Shell ve IVECO Group bu bilinçle hareket ediyor. İki şirketin bu alanda yaptığı güçlü işbirliği ve ortak çalışmalar önümüzdeki 10 yıl içinde getirilecek düzenlemelere şimdiden hazır ve öncü olacaklarının bir göstergesi.

Iveco Group N.V. (MI: IVG)

Daha sürdürülebilir bir toplumu ileriye götürmek için işinize ve misyonunuza güç veren benzersiz insanların ve markaların yeridir. Sekiz markanın her biri kendi alanında önemli bir güce sahip. IVECO, ağır, orta ve hafif hizmet kamyonları tasarlayan, üreten ve pazarlayan öncü bir ticari araç markasıyken, FPT Industrial, tarım, inşaat, denizcilik, enerji üretimi ve ticari araç sektörlerinde çok çeşitli gelişmiş güç aktarma teknolojilerinde küresel bir lider. IVECO BUS ve HEULIEZ, toplu taşıma ve premium otobüs ve yolcu otobüsü markaları; IDV ise, son derece uzmanlaşmış savunma ve sivil koruma ekipmanları konumunda. ASTRA, büyük ölçekli ağır hizmet taş ocağı ve inşaat araçlarında lider olmakla birlikte MAGIRUS, sektörde tanınmış itfaiye aracı ve ekipmanı üreticisi. Bunun yanı sıra IVECO CAPITAL de, tüm bunları destekleyen finansman kolu. Iveco Group dünya çapında 35.000'den fazla kişiyi istihdam ediyor ve 20 sanayi tesisi ile 29 Ar-Ge merkezinin de sahibi.

Ayrıntılı bilgi Şirket'in internet sitesinde mevcuttur: www.ivecogroup.com

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159