Yeni Fuso Canter’i Odabaşı Otomotiv Diyarbakır’da tanıttı

banner113

Ağustos ayında düzenlenen lansman ile Türkiye pazarına sunulan Yeni Fuso Canter müşterilerileriyle buluşmaya devam ediyor. Temsa’nın Diyarbakır bayisi Odabaşı Otomotiv 15 Eylül 2022 Perşembe günü Yeni Fuso Canter’in tanıtımına yönelik bir etkinlik düzenledi.

banner114
TAŞITLAR 28.09.2022, 11:17 28.09.2022, 11:36 Taşıma Dünyası
Yeni Fuso Canter’i Odabaşı Otomotiv Diyarbakır’da tanıttı

Haber: Erkan YILMAZ

Odabaşı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Suat Odabaşı’nın ev sahipliğinde düzenlenen etkinliğe Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter Satış Müdürü Serdar Baş ile çok sayıda müşteri katıldı. Müşterilere Yeni Fuso Canter tanıtımında klasik müzik ziyafeti de sunuldu. 

Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Odabaşı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Suat Odabaşı

Yeni Fuso Canter’e ilgi çok büyük

Yeni Fuso Canter’in Türkiye pazarına sunulmasının ardından çok kısa bir süre geçmesine rağmen yoğun bir ilgiyle karşılandığını belirten Temsa Satış Direktörü Baybars Dağ, “Canter kendi alanında her zaman lider olmayı başarmış bir ürün. Yeni Canter özellikleriyle de müşterilerinin büyük beğenisini kazanıyor. Canter aracımız özellikle kamu, inşaat, perakende ve  gıda taşımacılığı alanında önemli bir paya sahip. Yeni Fuso Canter’in bugün Diyarbakır’da müşterileriyle buluşmasından büyük mutluluk duyuyoruz. Bayimiz Odabaşı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Suat Odabaşı’nın düzenlediği bu güzel etkinlik için teşekkür ediyoruz. Çok güzel bir ev sahipliği gösterdiler. Başarılı bayimiz Odabaşı Otomotiv’in de katkısıyla Yeni Fuso Canter’in bölgede çok sayıda müşterinin tercihi olacağına ve büyüyen hedeflerimize katkı sağlayacağına inanıyoruz” dedi. 

Yeni Canter bölgede fark yaratacak

Odabaşı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Suat Odabaşı yaptığı açıklamada, Yeni Fuso Canter’i müşterileriyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Temsa’nın 2019 yılından beri yetkili bayisiyiz. Bugün Yeni Fuso Canter’in tanıtımı için düzenlenen etkinlikte Temsa yöneticilerini de ağırlamaktan dolayı mutluyuz. Yeni Fuso Canter’in özellikleriyle de bölgemizde fark yaratacağına inancımız tam. Bölgemizde Fuso Canter’in zaten önemli bir müşteri kitlesi var. Yeni Fuso Canter ile müşteri kitlemizin büyüyeceğini düşünüyoruz. Buğün etkinliğimize katılarak bizim yanımızda olan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi. ■

Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter Satış Müdürü Serdar Baş, Bölge Satış Yöneticisi Özkan Çelik, Kamu Satış Yöneticisi Serdar Naim Turan, Odabaşı Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Suat Odabaşı, Satış Müdürü Mahmut Odabaşı ile çok sayıda davetli Yeni Fuso Canter’in Diyarbakır’daki tanıtımında yerini aldı.

Temsa Yurtiçi Satış Direktörü Baybars Dağ, Fuso Canter Satış Müdürü Serdar Baş

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159