TÜRSAB Acenta Yazılımı

banner113

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği'nin seyahat acentalarının kullanımına sunduğu rezervasyon raporlama ve müşteri bilgi işlemleri için tasarlanan TÜRSAB Acenta Yazılımı hayata geçti.

banner114
TEKNOLOJİ 10.11.2022, 20:21 Erkan YILMAZ
TÜRSAB Acenta Yazılımı

TÜRSAB, seyahat acentalarının rezervasyon, raporlama ve müşteri bilgileri gibi işlemlerini rahatlıkla sürdürebilmelerini sağlayacak yeni bir yazılım programı geliştirdi. Yüksek sayıda rezervasyon alan seyahat acentaları çeşitli programlar kullanarak çalışırken, birçok seyahat acentası program maliyetlerinin yüksek olması nedeniyle Excel, Word gibi ofis uygulamaları üzerinden işlerini yürütmeye çalışmakta ve online veri bankası, satış raporlama gibi verilere kolaylıkla ulaşamamaktalar. Türkiye Seyahat Acentaları Birliği buradan hareketle, seyahat acentalarının kullanımına sunduğu “TÜRSAB Acenta Yazılımı”nı geliştirdi. Acentalar internet üzerinden; rezervasyon, raporlama ve müşteri bilgi programına artık ücretsiz bir şekilde kolaylıkla ulaşabilecek.

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz B. Bağlıkaya tasarlanan yazılım programının sürekli geliştirileceğini; “Programı sürekli geliştireceğimizi ve güncelleyeceğimizi, gelecekte online rezervasyonların da yapılabileceği bir platform hedefimiz olduğunu da belirtmek isterim. TÜRSAB yazılımımızın hayırlı olması dileklerimle, bol satışlar hep birlikte güçlü yarınlar dilerim” cümleleriyle ifade etti.

Seyahat Acentalarının yazılım programı üzerinden ulaşacağı hizmetlerin tümü aşağıda yer almaktadır;

Müşteri Bilgi Formu

Otel Rezervasyonu Formu

Transfer Rezervasyon Formu

Uçak Rezervasyon Formu

Tur Rezervasyon Formu

Gemi Seyahati Rezervasyon Formu

Otel Bilgi Formu

Voucher

Satış Takip Raporu

Müşteriveri Bankası Oluşturma

TÜRSAB Yazılımlarına Kolay Ulaşım

TÜRSAB Dökümanları ve Duyuruları Takip

TÜRSAB’ın geliştirdiği yazılım programına internet üzerinden, her bilgisayar ve cep telefonundan ulaşabilirsiniz. Seyahat acentaları; müşteri bilgilerine, günlük, haftalık, aylık ve yıllık satışlarına TÜRSAB’ın kendi üyelerine sağladığı alt domain üzerinden programa giriş sağlayarak ulaşabilecektir. Program sayesinde, Seyahat Acentalarının müşteri verileri gizli ve güvenli kalacak olup, bulut üzerinde üye bazında servis sağlayıcı firmada tutulacaktır. TÜRSAB Online üzerinden acenta kodu alınarak www.tursabyazilim.org adresinden TÜRSAB Acenta Yazılımı kullanılmaya başlanacaktır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159