banner69

Has Otomotiv’den S-VIPTourism’e 8+1 Vito

banner113

Lüks turizm taşmacılığı alanında faaliyet gösteren İstanbul merkezli S-VIPTourism filosuna 8+1 Vito kattı. Aracı Has Otomotiv HTA Satış Yöneticisi Engin Çelik S-VIPTourism firma sahibi İzzet Şahin’e teslim etti.

banner114
TURİZM 12.06.2021, 13:35 12.06.2021, 14:38 Erkan YILMAZ
Has Otomotiv’den S-VIPTourism’e 8+1 Vito

S-VIPTourism tamamı Mercedes araçlardan oluşan filosuna 8+1 Vito kattı. Turizm sezonunda beklentilerin olumlu olduğunu ve bu beklentiler doğrultusunda yeni yatırımlar yaptıklarını belirten S-VIP Turizm firma sahibi İzzet Şahin, “Kaliteli müşteriye kaliteli hizmet anlayışı ile hareket ediyoruz. Müşterimiz hizmet sürecinde bizden kaliteli araç ve özellikle de Mercedes olması yönünde talepte bulunuyor. Biz de bu yönde yatırımlarımızı sürdürüyoruz.

Yeni satın aldığımız 8+1 Vito ile birlikte filodaki araç sayımız 6’ya çıktı. Bu süreçte Has Otomotiv HTA Satış Müdürü Sayın Osman Çoban ve Satış Yöneticisi Sayın Engin Çelik'e gösterdikleri ilgive destek nedeniyle de teşekkür ediyorum. 2020 Mart ayından beri turizm sektörü Kovid-19 nedeniyle çok zor günler geçirdi. Şu an sezonla birlikte bir hareketlilik var. Önümüzdeki süreçte aşılanma sürecindeki hızlanmanın devam etmesi ile ülkemize gelecek olan turist sayısında da artış bekliyoruz. Artan talebe yönelik yine Mercedes yatırım planımız var. Ülkemizin enerjisine güveniyoruz. Salgın ile yaşadığımız kriz sürecini de atlatacağımıza inanıyoruz” dedi.

S-VIPYACHT ile lüks yat charter turizmine yönelik hizmet

S-VIP Tourizm’in Mercedes araçla hizmet sunmasının yanı sıra lüks yat charter turizmine yönelik de S-VIPYACHT şirketi ile hizmet verdiklerini belirten İzzet Şahin, “Müşterilerimiz çok üst gelir düzeyine sahip. Bunlar arasında Avrupalı turiste var, Orta doğulu da. Hizmet verdiğimiz müşterilerimiz arasında Süper Lig takımlarının yabancı futbolcuları da var. Lüks yat charter turizmine yönelik de müşterilerimize S-VIPYACHT şirketimiz ile hizmet sunuyoruz. Bu alanda da müşterilerimizin memnuniyetine büyük önem veriyoruz ve bu alanda da büyümeye devam edeceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159