Prontotour erken rezervasyonun ilk dönemini yüzde 50 indirimle başlattı

banner113

Türkiye’nin önde gelen tur operatörü markası Prontotour, yurt dışı, yurt içi ve gemi turlarında “Uçak bileti fiyatına tur!” diyerek erken rezervasyonun ilk dönemini yüzde 50 indirimle başlattı.

banner114
TURİZM 10.10.2022, 14:34 12.10.2022, 10:49 Erkan YILMAZ
Prontotour erken rezervasyonun ilk dönemini yüzde 50 indirimle başlattı

Gezginlerin ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre birçok alternatif sunan Prontotour, erken rezervasyonda yüzde 50 indirimle seyahat severlerin yüzünü güldürüyor. “Uçak bileti fiyatına tur!” sloganıyla erken rezervasyonun ilk dönemini başlatan Prontotour, kontenjanlarla sınırlı olan indirimli tur paketlerini satışa açtı.

Yurt dışı turlarda sektör lideri olan ve yurt içi tur pazarında da hızla büyüyen Prontotour, ileriye dönük tatili daha uygun fiyata garantilemek isteyenlere alternatifli seyahat önerileri sunuyor. Farklı kültürler ve coğrafyaları keşfetmek isteyen seyahat severler, Türkiye’nin en iyi rehber kadrosuyla 89’dan fazla ülkeye seyahat etme şansı yakalıyor.

“Pronto’dan erken alan kazanıyor”

İtalya, Balkanlar, İspanya, Orta Avrupa, Benelüks gibi en çok tercih edilen tur rotalarının yanında; egzotik ve uzak kıtalar, vizesiz coğrafyalar, muhteşem gemi ve deniz seyahatlerine erken rezervasyon avantajıyla ulaşabilmek mümkün. Yurt içinde Kapadokya, Trenli Kars-Erzurum, GAP turları gibi seçeneklerle birlikte ayrıcalıklı seyahatin adresi olan ProntoPlus turları da yeniden meraklılarına seyahatin kapılarını aralıyor. Erken rezervasyon ile seyahat severlerin tatiline koltuk çıkan Prontotour’dan tatilini erken alanlar, 1 Ocak 2022 tarihinden itibaren geçerli olan paket turlara vergiler hariç yüzde 50’ye varan indirimle sahip olabilecekler.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159