banner69

TÜRSAB heyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti

banner113

Firuz Bağlıkaya başkanlığındaki TÜRSAB heyeti, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret etti.

banner114
TURİZM 04.07.2023, 16:42 Erkan YILMAZ
TÜRSAB heyeti Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'u ziyaret etti

TÜRSAB Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya başkanlığındaki TÜRSAB Heyeti, 28. dönemde de Kültür ve Turizm Bakanlığı görevine devam eden  Mehmet Nuri Ersoy'a tebrik ziyareti gerçekleştirdi.

Türkiye Seyahat Acentaları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Firuz Bağlıkaya ve beraberindeki heyet, 28. dönemde de Kültür ve Turizm Bakanlığına devam eden Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini sundu. TÜRSAB Başkan Yardımcıları Hasan Eker, Davut Günaydın ile TÜRSAB Yönetim Kurulu Üyeleri; Elif Ural, Engin Ceylan, Erol Türk, Mehmet Akyıl, Talip Aldemir, Yıldırım Taş, TÜRSAB Orta Anadolu Bölge Temsil Kurulu Başkanı Cevat Engin Şahin ve TÜRSAB Genel Sekreteri Timur Alp Bayrak'ın da katıldığı görüşmede Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Nadir Alpaslan, Kültür ve Turizm Bakan Danışmanları Neşe Çıldık ve Bedirhan Bayka ile TÜRSAB Eski Dönem Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Kalay yer aldı.

TÜRSAB Heyeti, bir önceki dönem olduğu gibi bu dönemde de Kültür ve Turizm Bakanı Sayın Mehmet Nuri Ersoy'a görevinde başarılar diledi. TÜRSAB Başkanı Firuz Bağlıkaya, TÜRSAB'ın çalışmaları hakkında bilgi vermek üzere Sayın Mehmet Nuri Ersoy'u TÜRSAB'a davet etti. Görüşmede turizmle ilgili son gelişmeler de istişare edildi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159