banner69

TÜRSAB seçimlerine yönelik önemli duyuru

banner113

Kültür ve Turizm Bakanlığı Yatırım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 26-27 Kasım 2022 tarihlerinde gerçekleştirilecek 25. Olağan Genel Kurul ile ilgili önemli bir duyuru yayımladı. Duyuru ile il dışından genel kurula katılacak üyelerin ulaşım ve konaklama masraflarının tamamının TÜRSAB tarafından karşılanması ve giderlerin aidat borcundan mahsup edilememesi noktasında gerekli hassasiyetin gösterilmesini istedi.

banner114
TURİZM 23.11.2022, 12:47 23.11.2022, 12:49 Erkan YILMAZ
TÜRSAB seçimlerine yönelik önemli duyuru

Bakanlık yazısında, ‘TÜRSAB’ın sitesinde 27 Ekim 2022 tarihinde yayınlanan duyuru ile; il dışından genel kurula katılacak üyelerin birinci ve ikinci gün çalışmalara katılma şartı ile belirli tutarlarda giderlerin karşılanacağı, üyelerin aidat borcu borcu varsa, borç mahsubunun yapılarak Birlik ödeme planına göre ödemelerin yapılacağı” bilgisinin yer aldığı belirtildi.

Bakanlık bu durumun üyelerin genel kurula katılımını olumsuz etkileyeceği uyarısında bulunarak, TÜRSAB Genel Kurulu’na il dışından katılacak üyelerin ulaşım ve konaklama masrafları ile ilgili herhangi bir kısıtlamaya gidilmeksizin giderlerin tamamının TÜRSAB tarafından karşılanması ve aidat borçlarının mahsup edilmesi gibi bir işlemin yapılmaması noktasında hassasiyetin gösterilmesini istedi.

Bakanlık duyurusunun tam metni şu şekilde; 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159