banner69

Kâmil Koç, Bükreş seferlerine 1 Haziran’da başlıyor

banner113

96 yıldır sektörünün lideri ve öncüsü Kâmil Koç, yolcularına en konforlu hizmeti sunmak için yurt içi çalışmalarına kesintisiz devam ederken, iş ortağı Flixbus ile birlikte Bükreş seferleri düzenleyerek Avrupa yolculuğuna başladı.

banner114
ULUSLARARASI 24.05.2022, 15:23 Erkan YILMAZ
Kâmil Koç, Bükreş seferlerine 1 Haziran’da başlıyor

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kadir Boysan, Bükreş seferleriyle ilgili “96 yılı aşkın süredir Anadolu’nun her bölgesinde yolcularımıza kaliteli ve konforlu seyahat hizmetisunmaktan gurur duymaktayız. 1 Haziran 2022 tarihinden itibaren iş ortağımız Flixbus ile birlikte karşılıklı olarak düzenleyeceğimiz Bükreş seferi ile başlayacak ilk Avrupa seferimizin heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. İstanbul Esenler Otogardan kalkışlı ve varışlı düzenlenecek Bükreş seferlerinde,ücretsiz host ve ikram hizmetlerimizle yolcularımıza konforlu ve kaliteli yolculuk sunma geleneğimize devam edeceğiz.” dedi.

Bükreş seferlerinin bir başlangıç olduğunu belirten Kadir Boysan, seferlerin sadece Bükreş ile sınırlı kalmayacağını iş ortağı Flixbus ile birlikte tüm Avrupa’yı kapsayacak seferlerin düzenlenmesi için çalışmalara devam ettiklerini belirtti.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159