banner69

Otokar, tavsiyeli üstyapı üreticileri ile Sakarya’da bir araya geldi

banner113

Türkiye'nin öncü otomotiv şirketlerinden Otokar, yük taşımacılığına yenilikçi bir yaklaşım sunan Atlas kamyonu için tavsiyeli üstyapı üreticilerini Sakarya'da ağırladı. Otokar'ın genişleyen kamyon ürün gamı, kampanyalar, satış sonrası hizmetler ve gelecek dönem projelerinin paylaşıldığı toplantıya üstyapı üretimi yapan firmaların sahipleri ve yöneticileri katıldı.

banner114
ÜSTYAPI 30.10.2023, 15:11 Taşıma Dünyası
Otokar, tavsiyeli üstyapı üreticileri ile Sakarya’da bir araya geldi

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Türkiye genelindeki iş ortağı buluşmalarına devam ediyor. Atlas ile 10 yıldır ticaretin yükünü hafifleten Otokar, Türkiye'nin önde gelen tavsiyeli üstyapı üreticilerini Sakarya'da ağırladı. Ticari Araçlar Yurt İçi Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Tokatlı ve Kamyon Satış Müdürü Emre Sarp’ın ev sahipliğinde toplantıya Türkiye genelinden 32 üstyapı üreticisinden 64 yetkili katılım gösterdi.

Otokar'ın Sakarya'daki 552 bin metrekare alana kurulu fabrikasındaki yenilikçi üretim faaliyetlerini yerinde inceleme fırsatı bulan üstyapı üreticilerine, Atlas'ın genişleyen ürün ailesi hakkında detaylı bilgi paylaşımı yapılırken kamyon pazarındaki gelecek dönem projeleri de aktarıldı. Katılımcılar, zor koşullara dayanıklılığı, yüksek güç ve performans özellikleriyle bugüne kadar pek çok kurum ve firmanın ilk tercihi olan Atlas kamyon ailesini detaylı inceleme fırsatı buldu. Önümüzdeki dönemde gerçekleşecek iş birliklerinin görüşüldüğü toplantıda katılımcılar Otokar yetkilileriyle araçlara yönelik teknik talep ve görüşlerini paylaştı.

“GÜÇLÜ İŞ ORTAKLARIMIZLA HEDEFLERİMİZE EMİN ADIMLARLA İLERLİYORUZ”

Otokar'ın, hafif kamyon segmentinde 8,5 tonun ardından geçen yıl satışa sunduğu 12 tonluk Atlas 3D ile pazarın öncelikli tercihleri arasında olduğunu kaydeden Ticari Araçlar Yurt İçi Pazarlama ve Satış Direktörü Murat Tokatlı, "Satışa sunulduğu günden bu yana pazarda önemli bir başarı yakalayan 8,5 tonluk Atlas’tan sonra ürün gamımıza geçen yıl eklediğimiz 12 tonluk Atlas 3D ile başarılarımızı daha da ileri taşımak için yola çıktık. Atlas, taşıma kapasitesi, ekonomik yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım maliyetleri sayesinde sunduğu üstün avantajlarla hafif kamyon segmentinde fark yaratmayı sürdürüyor. Her iki tonaj seçeneğiyle geniş bir müşteri kitlesine hitap ediyoruz. Türkiye'de bir ilke imza atarak garanti süresini 4 yıla çıkardığımız Atlas ile önümüzdeki dönemde kamyon satışlarımızı daha da artırmayı hedefliyoruz. Güçlü iş ortaklarımızla birlikte belirlediğimiz hedeflere emin adımlarla ilerliyoruz" dedi.

TİCARETİN KONFORUNU YÜKSELTİYOR

Ticaretin güçlü kahramanı Otokar Atlas kamyon ailesinin 8,5 ve 12,1 tonluk üyeleri, en zorlu yol şartlarında, en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirildi. Güçlü ve keskin çizgilere sahip kabiniyle ön plana çıkan Otokar Atlas, düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile her daim kullanıcısına katkı sağlıyor. Araç, EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu tek tuşla yönetilebiliyor. Standart olarak sunulan ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159