Halit Evin koronavirüse yenildi

banner113

Yaklaşık iki haftadır koronavirüs tedavisi gören Sakaryaspor eski başkanı, personel ve yolcu taşımacılığı sektörünün sevilen siması, işadamı Halit Evin 66 yaşında hayatını kaybetti.

banner114
VEFAT 05.11.2021, 15:04 12.03.2023, 16:55 Taşıma Dünyası
Halit Evin koronavirüse yenildi

Yaklaşık iki haftadır Adatıp İstanbul Hastanesinde koronavirüs tedavisi gören Sakaryaspor eski başkanı, personel ve yolcu taşımacılığı sektörünün sevilen siması, işadamı Halit Evin 66 yaşında hayatını kaybetti. Halit Evin, Sakarya Yeni Camii'nde öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Emirdağ aile mezarlığında toprağa verildi. Halit Evin'in cenaze törenine Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile çok sayıda sektör mensubu ve sevenleri katıldı.  

Halit Evin, 1995 yılında kurduğu Evin Tur ile personel taşımacılığı hizmeti vermeye başladı. Daha sonra şehirlerarası yolcu taşımacılığı alanında da hizmetini sürdürdü. Toplamda 300 araçla kaliteli hizmet vermeyi hedefleyen, taşıdığı insana değer veren bir kurum oluşturan Evin, Evin Taşımacılık Tic. A.Ş ana şirketi ile Personel Taşımacılığı, Evin Metro ile şehirlerarası yolcu taşımacılığı, Evin Grand Travel ile Gezi - Tur Orgaizasyonları ve Araç Kiralama alanında faaliyette bunuyordu.

Sakarya’da, Halit Evin’le birlikte personel ve yolcu taşımacılığında uygunsuzluklar anında çözüme kavuşturulmaya başlanmış, buna da bağlı olarak hizmet kalitesi gözle görülür seviyede artmıştır. Halit Evin, teknolojik gelişmeleri de takip eden ve şirketinde hayata geçiren biriydi. Sektörün bu sevilen ve sayılan “ağabey”inin kaybı herkesi üzdü.

Halit Evin, sektörün her kademesindekiler tarafından sevilip sayılıyordu.

Taşıma Dünyası olarak merhuma Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sektöre baş sağlığı diliyoruz.

Yorumlar (1)
İsmail bülent Birant Gürsel turizm 2 yıl önce
Allah rahmet etsin
banner117
15
açık
banner159