banner69

Mercedes Kadir vefat etti

banner113

Malatya'da akli dengesi yerinde olmayan, gününü yaklaşık 3 metre uzunluğunda, 10 kilogram ağırlığındaki kavak ağacından yapılan sopanın üzerinde geçiren ve "Mercedes Kadir" olarak tanınan 36 yaşındaki Fatih Kaydı'ya kentte herkes sevgiyle yaklaşıyordu.

banner114
VEFAT 19.04.2020, 14:50 12.03.2023, 16:46 Taşıma Dünyası
Mercedes Kadir vefat etti
Mercedes Kadir kimdir? Mercedes Kadir ölüm sebebi nedir? Mercedes Kadir hayatı hakkında

Mercedes Kadir kimdir? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Tahtadan uzun sopası ile Malatya sokaklarında dolaşan Mercedes Kadir bugün hayatını kaybetti. Peki, Mercedes Kadir'in ölüm sebebi nedir?

Mercedes Kadir kimdir? Mercedes Kadir ölüm sebebi nedir? Soruları vatandaşlar tarafından merak konusu oldu. Malatya'da yaşayan, uzun tahta sopasıyla sokak sokak dolaşan Mercedes Kadir, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi'nde ki evinde hayatını kaybetti.


MERCEDES KADİR KİMDİR?
Mersedes Kadir Tecde'nin yerli ailelerindendir. Sekiz kardeşlerdir. Beş'i erkek üçü kız. Babası Metin Kaydı'dır. Mersedes Kadir'in abisi Rahmetli Ziya 25 yıl oldu. Mersedes Kadir evin en ufağının bir büyüğü… İsmi Fatih olmasına rağmen onu Malatya değil Türkiye Mersedes Kadir olarak tanıdı.

MERCEDES KADİR ÖLÜM SEBEBİ NEDİR?
Malatya'da "Mercedes Kadir" olarak tanınan Fatih Kaydı, Yeşilyurt ilçesine bağlı Tecde Mahallesi'nde ki evinde hayatını kaybetti. Daha önce solunum yetmezliğine bağlı rahatsızlığı sebebiyle Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi yoğun bakım ünitesinde tedavi gören Kadir'in vefat haberini Tecde Mahalle Muhtarı Ali Yiğit sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Evinde fenalaşan Mercedes Kadir'in Ambulansla Hastaneye giderken hayatını kaybettiği bilgisi verildi
Malatya'da "Mercedes Kadir" olarak tanınan Fatih Kaydı, geçtiğimiz aylarda solunum yetmezliği nedeniyle hastanede tedavi altına alınmıştı.




MERCEDES KADİR'İN VEFAT HABERİ ÜZERİNE KENT PROTOKOLÜ BAŞSAĞLIĞI MESAJLARI YAYIMLADI

Malatya Valisi Aydın Baruş, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Malatya'mızda kişiliğiyle sembol olmuş, Mercedes Kadir adıyla müsemma Fatih Kaydı kardeşimizin vefatı hepimizi üzmüştür. Kendisine Cenab-ı Hak'tan rahmet diliyorum." ifadesini kullandı.

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ise "Malatya'mızın sevilen simalarından Fatih Kaydı'ın (Mercedes Kadir) vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayım. Kadirimize Allah'tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum." değerlendirmesinde bulundu..


Malatya'da akli dengesi yerinde olmayan, gününü yaklaşık 3 metre uzunluğunda, 10 kilogram ağırlığındaki kavak ağacından yapılan sopanın üzerinde geçiren ve "Mercedes Kadir" olarak tanınan 36 yaşındaki Fatih Kaydı'ya kentte herkes sevgiyle yaklaşıyordu.



Sopasıyla her gün kilometrelerce yol yürüyen "Mercedes Kadir", trafik ışıklarında duruyor, yayalara yol veriyor ve sözde otomobilini kullanmadığı zamanlarda park ediyordu..

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159