Mevlüt İlgin son yolculuğuna uğurlandı

banner113

Şehirlerarası otobüs yolcu taşımacılığının önde gelen isimleri arasında olan ve Türkiye Otobüsçüler Federasyonu (TOFED) Genel Sekreteri Mevlüt ilgin sektör mensupları ve otobüs üretici şirketlerinin yöneticilerinin yoğun katılımıyla son yolculuğuna uğurlandı. Oğlu Ürün İlgin’e cenaze namazı öncesinde başsağlığı dilekleri iletildi.

banner114
VEFAT 04.03.2022, 17:12 24.03.2023, 13:50 Erkan YILMAZ
Mevlüt İlgin son yolculuğuna uğurlandı

3 Mart 2022 Perşembe günü yaşamını yitiren TOFED Genel Sekreteri Mevlüt ilgin Fatih Sultan Mehmet Camisi’nde kılınan cenaze namazının ardından TÜYAP Mezarlığı’na defnedildi. Mevlüt ilgin’i son yolculuğunda sektör mensupları ve otobüs üretici şirket yöneticileri de yalnız bırakmadı. Mevlüt İlgin'in oğlu Ürün Bilgin taziyeleri kabul etti.

TOBB Karayolu Yolcu Taşımacılığı Sektör Meclisi Başkanı Mustafa Yıldırım, TOFED Genel Başkanı Birol Özcan, Başkan Yardımcıları Musa Çaktır, Hasan Kurnaz, Mustafa Özcan, Erdem Yücel, TTDER Başkanı Sümer Yığcı, Genel Sekreter Mehmet Öksüz, Mercedes-Benz Türk İcra Kurulu Başkanı Süer Sülün, Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy, Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Grup Müdürü Özgür Taşgın, BusStore Grup Müdürü Barış Sever, Otokar Genel Müdür Yardımcısı Basri Akgül, İç Pazar Ticari Araçlar Satış Direktörü Murat Tokatlı, Anadolu Isuzu Bölge Satış Yöneticisi Ferhat Sancaklı, MAPAR Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalcın Şahin, Eski IPRU Başkanı Fatih Tamay ile çok sayıda sektör mensubu katıldı. Taşıma Dünyası olarak Mevlüt İlgin’e Allah’tan Rahmet, ailesine, sevenlerine ve sektör mensuplarına başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz.

Muammer Başkan, Musa Çaktır, Türker Başkurt

MEVLÜT İLGİN CENAZE TÖRENİ HABERİ VE BAŞSAĞLIĞI İLANLARI - TAŞIMA DÜNYASI GAZETESİ

Yorumlar (1)
Ahmet Türkoğlu 2 yıl önce
Ben, maalesef bu sabah 2 defa büyük şaşkınlıklar yaşadım, beynimden vurulmuşa döndüm.
Geç tanışdık. Uzun süre aynı çatı altında olduk.

Sektörden gelen, iyi tanıyan, camiası için çalışan, kıvrak zekalı bir insandı...

Siyasi konularda bazan anlaşamasak da, sohbetlerde keyif alırdık...
...
Tek üzüntüm; Sağlığını koruması için yapdığım önerileri uygulanmaması idi.

Kalb /damar sorunlarını def etmesi için -benim gibi- günde 1 Türk kahvesi fincanı sirkeyi, 2 bardak su ile içmesini çok önermiş idim.

Bazan ilgisiz bakdı, bazan ilgilendi, tekrar sordu amma, anlaşılan, uygulamamış idi...

Damarlar/kalb Yağlanmasını önleyememiş idi. Bu kötü sonla karşılaştı...

Hem kendisine, hem ailesine, hem dostlarına, hem de camiasına yazık oldu...
Mekanı cennet olsun.

Sevgili oğlu ÜRÜN şahsında; tüm ailesine, yakınlarına ve Sn BİROL ÖZCAN şahsında da tüm camiaya ; önce baş ve sonra da beden sağlıkları diliyorum.

Detaylı bilgili haber için de Değerli Erkan Bey şahsında TAŞIMA DÜNYASI 'na teşekkürler ediyorum.





1. Vefatdan,
2. Definden yeni
banner117
15
açık
banner159