“Altın Liderler Ödül Töreni 20-22 Aralık’ta yapılıyor

banner113

Türkiye’de 2022’nin En Beğenilen 50 CEO'su, En Beğenilen 50 CMO'su ve En Beğenilen 50 CHRO'sunun açıklanacağı “Büyülü Gala Geceleri”, 20-21-22 Aralık tarihlerinde 3 gece arka arkaya Raffles İstanbul’da gerçekleştirilecek muhteşem organizasyonlar ile sahiplerini bulacak ve kazanan liderler de bu gecelerde açıklanacak.

banner114
YAŞAM 06.12.2022, 15:35 06.12.2022, 15:42 Erkan YILMAZ
“Altın Liderler Ödül Töreni 20-22 Aralık’ta yapılıyor

Altın Lider Ödülleri; demokratik bir seçim altyapısı ile kurgulanması, her iş insanının kendi beğendiği lideri aday gösterebilmesi ve iş dünyasından geçtiğimiz sene otuz binden fazla katılımın olması sebebi ile “Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri” olarak kabul ediliyor. Daha kapsayıcı ve teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturma amacı ile C Level Liderler için sunulan Altın Liderler Ödül Platformuna 2021 yılında otuzbinden fazla tekil oy ulaşmıştır. 2022 senesinde ise kullanılan oy sayısı yüzde otuz oranında artarak 46.615 oldu.

İş hayatındaki tüm sektörlerin, tüm çalışan ve liderlerine açık olan ve ücretsiz olarak oy kullanılabilen yarışmada, her çalışanın “sadece bir oy hakkı” bulunmakta ve SMS şifre altyapısı ile mükerrer oy kullanımı engelleniyor.

Türkiye’nin liderlerine oy yağmuru

Organizasyonu Türkiye’nin lider Toplantı ve Etkinlik şirketi KREA M.I.C.E. tarafından yapılan “Altın Lider Ödülleri” platformunda bugüne kadar tüm Türkiye’den onbinlerce oy kullanıldı. Türkiye’de iş dünyasında çalışan her bireyin katılabileceği oylamalar 25 Kasım 2022’de sona ermiş ve sonrasında yapılacak değerlendirmeye göre her kategoride, en fazla oy alan liderler, 2022’nin Altın Lideri olarak açıklanacak.

Büyülü Gala Geceleri” Programına göre 20 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CHRO’su, 21 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CMO’su ve 22 Aralık 2022’de Türkiye’nin En Beğenilen 50 CEO’su ödüllerini sahnede fiziki olarak teslim alacaklar, ekipleri ile birlikte geceye katılım göstereceklerdir. Programa göre 20 Aralık’da yapılacak olan CHRO Gala Gecesinde Nükhet Duru, 21 Aralık’da yapılacak olan CMO Gala Gecesinde Erol Evgin, 22 Aralık’da yapılacak olan CEO Gala Gecesinde ise Şevval Sam sahne alacak.

Altın Lider Ödülleri Kurucusu, KREA M.I.C.E. Kurucusu ve CEO’su Seda Mızraklı Ferik:“Hedefimiz, şirketlerini her zaman daha ileriye taşımak için üstün çalışmalar gerçekleştiren C Level Liderler için, iş dünyasının tüm paydaşlarını kapsayan, teknolojik bir ödüllendirme platformu oluşturmaktı.”Değişen piyasa koşullarında, şirket başarısında liderlerin özelliklerinin öne çıktığını belirten Seda Mızraklı Ferik, “C-Level Liderler için oluşturduğumuz demokratik ve şeffaf ödüllendirme sistemimiz tüm sektörlerden büyük beğeni aldı. Katılım şartları, teknolojik alt yapı farklılığı ve gelen binlerce oy sebebi ile ‘Türkiye’nin En Prestijli Liderlik Ödülleri’ olarak tarif edilen ‘Altın Lider Ödülleri’nin heyecanını yürekten taşıyoruz. Şirketlerin liderlerinin bıraktıkları ‘anlamlı izleri’ destekliyoruz.” dedi.

KREA M.I.C.E. 

2002 yılında sektörün duayen ismi Seda Mızraklı Ferik tarafından kurulan KREA, KREA M.I.C.E. (Toplantı, Seyahat, Kongre, Etkinlik Yönetimi), KREA DIRECT, KREA DIGITAL, KREAHR, KREA Disrupt (Çizgi Altı Reklam) şirketleri ile 360 derece müşteri memnuniyeti yaratan, 300’den fazla markaya offline & online hizmet veren bir şirketler grubudur. KREA, kuruluşundan bu yana yüzlerce lider kuruluşa 5 bin 500’den fazla projede hizmet vermiştir. KREA Grup şirketi olan KREA M.I.C.E., A Grubu Seyahat Acentesi olarak yurtiçi ve yurtdışı toplantı, kongre, konferans organizasyonu, 500 kişi ve üzeri toplantı, etkinlik ve bayi toplantıları, iç iletişim toplantıları bin kişi ve üzeri kurumsal motivasyon etkinlikleri, yurtiçi ve yurtdışı B2B Incentive seyahatler gerçekleştirmektedir. Pandemi döneminde tüm etkinlikleri dijital platforma taşıyan KREA M.I.C.E., 2021’de yeni bir atılım yaparak, kendi markası ile çok geniş katılımlı ve uluslararası etkili üst düzey liderlik zirveleri yapmaya başlamıştır. Uluslararası onlarca ödüle sahip olan KREA M.I.C.E. sektörün Oscarları kabul edilen Ace of M.I.C.E.’da Türkiye’nin “En İyi Etkinlik Yönetimi ve Toplantı Firması” seçilmiş, 2020 Eventex Global Etkinlik Ödülleri’nde ise dünya birincisi olmuştur. Mayıs 2022’de Türkiye’de bugüne değin yapılmış en büyük insan kaynakları ve liderlik zirvesi olan “Global HR Summit 2022”yi gerçekleştirmiş, 50+ ülkeden, 15.000 liderin katılımı ile Türkiye’den toplantı sektöründe ilk dünya markasını yaratmayı başarmıştır. KREA M.I.C.E. tarafından Ekim’de düzenlenen Türkiye’nin toplantı sektöründe pazarlama alanında gerçekleşmiş en global, en kapsamlı ve üst düzey uluslararası etkinliği olan “Global Marketing Summit 2022”yi organize etmiş, bu Zirve’ye ise 143 ülkeden elli binin üzerinde katılım olmuş, Türkiye’de bugüne dek yapılmış en büyük Pazarlama Zirvesi ve Türkiye’den bu alanda çıkan ilk dünya markası olmuştur. KREA M.I.C.E., Türkiye’nin en prestijli liderlik ödüllerinden olan ve geçtiğimiz yıl 30.000 den fazla iş insanının oylamaya katıldığı Altın Lider Ödülleri markasının da yaratıcısıdır.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159