Anadolu Isuzu’dan Halk Otobüsçülerine iftar

banner113

İstanbul Bakırköy’deki Botanik Parkında düzenlenen iftar yemeğine halk otobüsçüleri yoğun ilgi gösterdi. Anadolu Isuzu’nun ödüllü aracı CITIPORT halk otobüsçülerce büyük bir ilgiyle incelendi.

banner114
YAŞAM 20.06.2016, 11:51 20.06.2016, 23:09 Taşıma Dünyası
Anadolu Isuzu’dan Halk Otobüsçülerine iftar

15 Haziran Çarşamba akşamı Halk Ulaşım AŞ üyelerinin katıldığı iftarın ev sahipliğini Anadolu Isuzu yaptı.  İftar yemeğine TÖHOB Genel Sekreteri Onur Orhon, Halk Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş, Özulaş Yönetim Kurulu Başkanı Göksel Ovacık, Anadolu Isuzu Pazarlama ve Satış Direktörü Fatih Tamay, Satış Müdürü Tunç Karabulut,  Satış Şefi Onur Çetinkaya, Bölge Satış Yöneticileri Murat Küçük, Ferhat Sancaklı, Emin Günışık ve çok sayıda halk otobüsçüsü katıldı.  

Anadolu Isuzu’nun desteği sürecek 

Anadolu Isuzu Satış ve Pazarlama Direktörü Fatih Tamay, halk otobüsçüsüne destek vermekten ve iftar yemeğinde buluşmaktan duydukları memnuniyeti dile getirerek, “İstanbul toplu ulaşımının her zaman yanında olmaya ve destek vermeye devam edeceğimizi belirtmek istiyorum. Yaklaşan Ramazan Bayramını şimdiden kutluyorum” dedi.
Halk Ulaşım AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Altuntaş da, “Davete katıldığınız ve bizi yalnız bırakmadığınız ve bir aile olduğumuzu burada sergilediğiniz için teşekkür ediyorum” diye konuştu. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159