BATI Innovative Logistics can dostlarımızı da unutmuyor.

banner113

BATI Innovative Logistics, küresel taşımacılık hizmetleri sunma ve globalleşen dünyada lojistiğin her alanında kaliteyi ve mükemmelliği sağlayarak müşterilerinin beklentilerini aşan bir servis sağlama misyonu ile 30 yıldır hizmet vermeye devam ediyor. Kaliteli hizmet anlayışı ve çözüm ortaklığı gibi Batı Innovative Logistics sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da adından söz ettiriyor. Kurum, eğitim, çevre, doğal afet, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi konularda gerçekleştirdiği çalışmaların yanı sıra sokak hayvanlarını da unutmuyor. 4 Nisan Sokak Hayvanları Günü’nde yürüteç desteğine ihtiyaç duyan sevimli dostlara yürüteç yardımında bulunuyor.

banner114
YAŞAM 04.04.2023, 11:37 04.04.2023, 11:43 Erkan YILMAZ
BATI Innovative Logistics can dostlarımızı da unutmuyor.

BATI Innovative Logistics, İzmir, Mersin, Şanlıurfa, Bursa, İzmit, Gaziantep, İskenderun, İST Havalimanı, Ankara, Çanakkale Limanı, Derince’de toplam 10 şube ve üç depoya sahip bir şirket. Uluslararası alanda faaliyetlerini uzun yıllardır sürdüren şirket, şu anda Avrupa ve ABD pazarı başta olmak üzere Express kargo taşımacılığı ile Ortadoğu’da pazar lideri olarak hizmetlerine devam ediyor. Almanya’da Perishable (bozulabilir kargo) taşımalığını gerçekleştiriyor, BATI Innovative Logistics verdiği tüm hizmetlerin yanı sıra sosyal sorumluluk yönü güçlü bir kurum. Eğitim, çevre, doğal afet, toplumsal cinsiyet eşitliği gibi pek çok alanda çalışmalar gerçekleştiren BATI, can dostlarımızı da unutmuyor.

Batı Innovative Logistics desteğiyle yürüteçlerine kavuştular

Batı Innovative Logistics, sosyal sorumluluk alanında yapılan çalışmalara destek veren, aynı zamanda kendi sosyal sorumluluk projeleriyle de hizmetlerini sürdüren bir marka. Batı Innovative Logistics yalnızca 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü kapsamında değil, düzenli olarak sevimli dostların ihtiyaçlarına yönelik desteklerini sürdürüyor. Bu yıl özel bir çalışma gerçekleştiren kurum, yaptığı yardım sayesinde yürüteç desteğine ihtiyaç duyan hayvan dostlarımızın yaşamlarını kolaylaştırıyor. BATI Innovative Logistics desteğiyle pek çok ihtiyaç sahibi hayvan dostumuz artık daha kaliteli bir yaşam sürüyor. Sokak hayvanlarının korunması, aynı zamanda onların insanlarla daha uyumlu bir şekilde yaşamalarını sağlıyor. Bu bilinçle hareket eden Batı Innovative Logistics, Dünya Sokak Hayvanlarını Koruma Günü’nün sadece hayvanlar için değil, aynı zamanda insanlar için de büyük bir öneme sahip olduğunu vurguluyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159