Best Van Turizm’in yeni Travego’su meme kanserinde erken tanı farkındalığı için yollara çıktı

banner113

Mercedes-Benz Türk, Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda üretilen ve pembe tasarımla giydirilen Mercedes-Benz Travego 16 2+1’i Best Van Turizm’e teslim etti. Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olan Ekim ayında Best Van Turizm filosuna katılan araç, meme kanseri ile mücadeleye dikkat çekmek için 2022 yılı boyunca yollarda olacak.

banner114
YAŞAM 13.10.2022, 00:50 13.10.2022, 01:34 Erkan YILMAZ
Best Van Turizm’in yeni Travego’su meme kanserinde erken tanı farkındalığı için yollara çıktı

HABER-Erkan YILMAZ

Aracın teslimatı için 12 Ekim 2022 Çarşamba günü Mercedes-Benz Türk Genel Müdürlük Kampüsü’nde bir tören gerçekleştirildi. Mercedes-Benz Kamyon Finansman’ın kredi desteği ile Mercedes-Benz Türk bayisi Koluman tarafından satış işlemleri yapılan araç; Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy, Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel, Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu, Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt, Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Kutlu, Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Mehtap Karakuş ve Koluman Otobüs Grup Satış Müdürü Fevzi Kaplan tarafından Best Van Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram’a teslim edildi.

Bu projeden bizde çok mutlu olduk ve gurur duyduk

Mercedes-Benz Türk Otobüs Satış ve Pazarlama Direktörü Osman Nuri Aksoy yaptığı açıklamada; “İrem hanımın bir projesiydi bu. Bize getirdi. Bizde çok mutlu olduk ve gurur duyduk. Bunu da hayata geçirmek için tüm imkanları kullandık ve bu değerli günü yarattık. İnşallah İrem hanımın dediği gibi, diğer sektör oyuncularına örnek olur ve bu tür girişimler artar. Mercedes-Benz Türk olarak bu ve benzeri girişimlerin her zaman arkasındayız, yanındayız ve destekçisiyiz. Bu otobüs yolda giderken insanların dikkatini çekecek. Bu otobüsle seyahat edecek kadın yolculara bile hitap etse, oradan da 1 kişinin hayatına dokunsa herşeyden daha değerli. Ben eminim ki birden çok kişiye de dokunacaktır. En azından bilinç uyandıracaktır. Amaç da zaten bilinci uyandırmak” dedi.

Bu teslimatın ayrı bir farkındalığı var

Mercedes-Benz Türk Otobüs Filo Satış Grup Müdürü Burak Batumlu çok sayıda otobüs teslimatları gerçekleştirdiklerini ancak bu teslimatın ayrı bir farklılığı olduğuna dikkat çekerek, “Best Van Turizm, faaliyetlerine başladığı günden beri bizim de gözbebeğimiz. Bu sadece bir araç teslimatı değil, farkındalık yaratan çok önemli bir çalışma. Meme kanserine yönelik farkındalık yaratacak bu projeyi İrem hanım bize önerdiğinde büyük bir mutluluk, heyecan duyduk ve ‘biz hazırız’ dedik. Bu günleri gördük” dedi.

Diyarbakır-Van hattında seferde olacak

Mercedes-Benz Türk 2.El Kamyon ve Otobüs Satış Direktörü Didem Özensel’de yaptığ konuşmada; Best Van Turizm sosyal anlamda böyle bir projeye imza attığı için çok mutluyuz. Ekim ayı meme kanserine yönelik bilinçlendirme ve farkındalık ayı. Meme kanseri erken teşhiste hayat kurtarır. Bu ayın önemini vurgulamak ve toplumu bilinçlendirmek amacıyla Best Van Turizm otobüsü pembe tasarımla hazırlandı. Bu otobüs Diyarbakır-Van hattında hizmet verecek. Kadın yolcularımıza duyurmak isteriz; bu fırsatı kaçırmayın. Bu sayede kadınlarımız tarama test imkanına erişeceklerdir. Bu fırsatı yaratan Best Van Turizm ve İrem hanıma çok çok teşekkür ederiz” dedi.

Markamız için kadının yeri ve rolü hep çok önemli oldu

Törende Mercedes-Benz Türk Kurumsal İletişim Müdürü Miray Kutlu’da bir konuşma yaptı: Bizim için bu çok anlamlı bir gün. Özellikle marka olarak kadının yeri ve rolü hep çok önemli olmuştur. Kadının sosyal hayattaki yeri için her zaman katkı sağlamaya çalışmışızdır. Bugün de değerli paydaşımız Best Van Turizm aslında ‘herşeyin başı sağlık’ diyerek bizi çok güzel bir projede biraraya getirdi. Dolayısıyla bu güzel düşünceleri için kendilerini yürekten tebrik ediyorum. Bu projelerinin amacına ulaşmasını gönülden diliyorum. Çok güzel örnek bir adım. Meme kanserine yönelik çalışmalarda amacına ulaşacağına inanıyorum. Çok teşekkür ediyorum” dedi.

Best Van Turizm’i gönülden tebrik ediyorum

Mercedes-Benz Türk Kamyon Satış Sonrası Hizmetler Pazarlama Grup Müdürü Mehtap Karakuş’da yaptığı konuşmada şunları söyledi: Ben de bu orgnazizasyon nedeniyle burada olmaktan çok mutluyum. Değerli paydaşımız Best Van Turizm’i gönülden tebrik ediyorum. Meme kanserinde erken teşhis tedavi için çok önemli. Pembe otobüsümüzün yaratacağı farkındalık ile birlikte birçok kadının bu süreçte hayata tutunacağına inanıyorum. Pembe otobüsümüzün Best Van Turizm’e hayırlı olmasını diliyorum.

Teslimat törenlerimizin en anlamlılarından birisi

Mercedes-Benz Türk Kamyon & Otobüs Pazarlama İletişimi ve Müşteri Yönetimi Grup Müdürü Serra Yeşilyurt da “Burada sayısız teslimat törenine imza attık. Bugün teslimat törenlerimizin en anlamlı olanlarından birisi için burada toplandık. 2004 yılında Dünya Sağlık Örgütü meme kanserinde erken teşhis ve tedavinin önemini vurgulamak için Ekim ayını Meme Kanseri Bilinçlendirme ve Farkındalık Ayı olarak belirledi. Bu ayın içinde yapılan aktiviteler ve projeler ile gerek dünyadaki gerekse ülkemizdeki kadınlara farkındalık kazandırıldı, bilinçlendirildi. Belki birçok kişinin erken teşhis ve devamındaki tedaviyle hayatları kurtuldu. Bugün Best Van, Genç Birikim Derneği ve Onkoloji Hastaları Yardımlaşma ve Sevgi Derneği buradalar ve projelerine bir yenisini ekliyorlar ve bir işbirliğine adım atıyorlar. Bizde Mercedes-Benz Türk olarak bu işbirliğine bir katkı sağlamak istedik ve bu özel töreni organize ettik. Mercedes-Benz Travego 16 2+1 model aracımızı teslim ediyoruz. Güzel bir tasarım yaptık. ‘Erken teşhis hayat kurtarır’ yazdık. Bu otobüs yıl sonuna kadar yollarda olacak ve geçtiği güzergahlardaki kadınlarımızda farkındalık yaratacak. Bir kadın bile bu farkındalık ile tedavi olursa ne mutlu hepimize. Bu değerli proje için Best Van Turizm ve İrem hanıma ülkemiz, firmamız ve bir kadın olarak bizzat ben çok teşekkür ediyorum” dedi.

1989 yılından beri rotamızı Mercedes’in yıldızına sabitledik

Törende konuşan Best Van Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram’da şunları söyledi: “Sözlerime Leonardo da Vinci’nin bir sözü ile başlamak istiyorum; ‘Rotanızı bir yıldıza sabitlerseniz hiçbir fırtınadan etkilenmezsiniz.’ Bizde 1989 yılından beri rotamızı Mercedes’in yıldızına sabitledik. Onlarla birlikte gün geçtikçe hizmet kalitemizi artırırıp güvenli ve konforlu yolculuklar yaptırmaya devam ediyoruz. Bugün bir daha anladım ki, aslında ne kadar doğru bir seçim yapmışız, ne kadar güzel aile olmuşuz. Harika bir organizasyon özellikle otobüs satış departman ekibine çok teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık.

Mercedes-Benz Türk ile çok güzel bir projeye imza attık

“Best Van olarak biz yatırımı genel anlamda filosuna yapan bir firmayız” diyen İrem Bayram, “Filomuz ne kadar güçlü, ne kadar genç olursa o kadar mutlu yolcular olacağına inanıyoruz. 2022 yılı için 7 otobüs alımına yönelik anlaşma yaptık. Bugün 4’üncüsünün teslimat törenindeyiz. Diğer teslimat törenlerinden farklı olarak başta biz kadınları bizden sonra da hayatında meme kanserinden dolayı özellikle kaybedilmiş yakınlar varsa herkesi etkileyen bir gün aslında. Geçtiğimiz Mayıs ayında Onkonolji Günleri’nde Genç Birikim Derneği’nin Başkanı Sayın Salih Yüce’nin bir organizasyonuna katıldım. Organizasyonda yaşam öyküleri dinledik. Yaşanmış olayları dünyanın en güçlü kadınları o kadar güzel anlattılar ki, ben çok yorulduğumu düşünüyordum o güne kadar. Biz hiçbir şey yapmıyormuşuz. Hem bir taraftan hayatla mücadele edip, hem bir taraftan da insanları kurtarmaya adayan çok güçlü kadınlarla tanıştım. O proje sonrasında biz Best Van olarak ne yapabiliriz, nasıl bir kişiye ulaşabilir ve erken teşhis ile hayatlarını kurtarabiliriz dedik. Sağolsunlar Salih Başkanım ve Mercedes-Benz Türk ile çok güzel bir projeye imza attığımızı düşünüyorum.

Her seferde erken teşhisin önemini anons edeceğiz

Otobüsün yıl sonuna kadar otobüsün Mercedes-Benz Türk’ün özel olarak dizayn ettiği giydirme ile yollarda olacağını belirten İrem Bayram, “Yollarda her seferinde biz erken teşhisin önemini anons edeceğiz. Yollarımızda her seferinde pembe kurdelelerle sefere çıkacağız ve bir deniz yıldızını da kurtarırsak kardır diyeceğiz. Bugün burada olduğum için çok mutlu ve heyecanlıyım. Umuyorum ki, amacımız, misyonumuz ve niyetimiz bir olur ve güzel sonuçlar doğururuz ve örnek oluruz. Belki önümüzdeki yıl ulaşım sektöründe çok daha fazla pembeleri, farkındalık hareketini görürüz diyorum” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159