banner69

Kadın gücü yola çıkıyor: Kale Seyahat’ten öncü insiyatif!

banner113

Kadınların günü kutlamaları kapsamında, Kale Seyahat, ulaşım sektöründeki erkek egemen iş yapısını kırarak kadın çalışanların elinin değdiği her işin güzelleştiğinin güçlü bir örneğini sergiliyor. Otobüslerini kadın çalışanlarının isimleriyle donatarak dikkat çeken önemli bir inisiyatif başlattı. "Varlığıyla Değer Katan Kadın Çalışanlarımız Yolumuza Eşlik Ediyor" sloganı altında, şirket kadın işgücünün önemli katkılarını vurgulamayı hedefliyor.

banner114
YAŞAM 08.03.2024, 16:00 08.03.2024, 17:12 Erkan YILMAZ
Kadın gücü yola çıkıyor: Kale Seyahat’ten öncü insiyatif!

Cumhuriyet'in 100. yıl dönümü anısına, Kale Seyahat, kadın çalışan sayısını en az 100 kişiye çıkarmayı amaçlayan bir hedef belirlemişti. Bugün, bu önemli hedefin başarıyla gerçekleştirildiğini gururla duyuruyorlar. Otobüs şoförlerinden kabin ekibine, bilet satış personeline, muhasebeye, insan kaynaklarına ve şirket yönetiminde birçok göreve kadar çeşitli departmanlarda çalışan kadın personelinin azmi ve kararlılığı sergileniyor.

Bu inisiyatif, sadece şirket içinde cinsiyet eşitliğine doğru önemli bir adımı temsil etmekle kalmıyor, aynı zamanda Kale Seyahat'in iş yerinde çeşitlilik ve kapsayıcılığa olan bağlılığını da yansıtıyor. Geleneksel olarak erkek egemen rollerde eşit fırsatlar sunarak, şirket tüm sektöre örnek teşkil ediyor.

Kale Seyahat Satış ve Pazarlama Direktörü Erhan Güler, "Çeşitliliğin gücüne ve operasyonlarımızdaki kadın çalışanların değerli katkılarına inanıyoruz" diyor. "Kadınların gününü bu anlamlı şekilde kutlayarak, kadın çalışanlarımızın başarılarını onurlandırıyor ve herkesin gelişebileceği bir ortamın oluşturulması konusundaki taahhüdümüzü yeniden teyit ediyoruz."

Bu inisiyatif, hem çalışanlardan hem de müşterilerden büyük övgü topladı; birçok kişi, Kale Seyahat'i cinsiyet eşitliği konusunda ilerici yaklaşımı için övdü. Kadın çalışanlarının isimlerinin yazılı olduğu otobüs, yolcuları taşımakla kalmıyor, aynı zamanda güçlendirme ve kapsayıcılık ruhunu da taşıyorlar.

Dünya Kadınlar Günü'nü kutlarken, Kale Seyahat, işletmelerin cinsiyet eşitliğini savunabileceği ve daha kapsayıcı bir toplum yaratabileceği güçlü bir örnek sunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159