KalDer İzmir Yerel Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

banner113

KalDer İzmir Şubesi tarafından bu yıl 22'incisi düzenlenen Yılın Başarılı Ekibi Ödülleri sahiplerini buldu. Kaya Termal Otel’de yapılan törende firmalara ödülleri takdim edilirken, törene KalDer Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz Bayraktar, KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, ESİAD Yönetim Kurulu Başkanı Sibel Zorlu, KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte KalDer Bursa, Ankara, Kayseri Şubeleri, firma temsilcileri ve konuklar katıl

banner114
YAŞAM 07.10.2022, 10:10 Erkan YILMAZ
KalDer İzmir Yerel Kalite Ödülleri sahiplerini buldu

Yerel Kalite Ödülleri kapsamında Yılın Başarılı Ekibi ödülünü Aynes Gıda firması kazandı. Ege Bölgesi Üstün Performans EFQM 5 Yıldız ödülünü almaya ise Peker Yüzey Tasarımları Belenco firması layık görüldü.Toplamda 10 firmadan 11 ekip başvuruda bulunurken, Yılın başarılı Ekibi Bronz Ödülü’nü Vestel Müşteri Hizmetleri Teknik Müdürlüğü alırken, Gümüş Ödülü’nü Petkim Petrokimya ve Altın Ödülü’nü ise Aynes Gıda almaya hak kazandı.Ege Bölgesi Üstün Performans Ödülü’nü ise Peker Yüzey Tasarımları Belenco kazandı.

“Kapsamlı değerlendirme söz konusu”

Pandemi sonrası bu yıl ödülleri törenle vermenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten KalDer İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Senem Kılıç, katılan tüm firmalara teşekkür ederek, ödüle layık görülen firmaları kutladı.22'inci Yerel Kalite Ödülleri sürecini bir kez daha başarıyla tamamladıklarını söyleyen Dr. Kılıç, değerlendirme sürecinde 40 değerlendiricinin görev aldığını ve Üstün Performans Ödülü’nde aday firmaların EFQM Mükemmellik Modeli’ne göre değerlendirildiğini söyledi. Yılın başarılı ekibi ödülünde de işletmeler tamamlanmış projeleri ve ekibinin yine modele göre değerlendirilmesi ile ödüllendirilme yapıldığını anlatan Dr. Senem Kılıç, ”Amaç sürekli iyileştirme ve sürdürülebilirlik kültürünün yaygınlaştırılması. Kurum ve kuruluşların yönetim kalitesini ve iyileştirme faaliyetlerinin düzeyini ölçen, kaliteyi bir yaşam biçimi olarak görmemizi sağlayan, sürekliliği özendiren ve ödüllendiren bir süreci yaratmak istiyoruz. Ödül alan almayan katılım gösteren tüm firmalarımızı ve ekiplerini kutluyorum” diye konuştu.

Törende konuşan KalDer İzmir Şubesi Ödül Yürütme Kurulu Başkanı Kazım Saver ise 2 yıl aradan sonra ödül törenini gerçekleştirdiklerini belirterek, süreç içinde emek harcayan herkese teşekkür etti. 1 yıl öncesinde başlayan ödül çalışmaları hakkında bilgi veren Saver, ödül alanları da kutladı.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159