Koşan Tur iştiraki Kindergarten Academy College açıldı

banner113

Personel ve öğrenci taşımacılığının önde gelen firmalarından Koşan Tur Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kule ve ortakları, eğitim işletmecisi Murat Durmuş ve Psikolog Reyhan Sümbül ile birlikte eğitime yönelik yatırım yaptı. Tema İstanbul içerisinde 160 çocuğun eğitim göreceği Kindergarten Academy College anaokulu hizmete girdi.

banner114
YAŞAM 30.09.2021, 12:26 14.02.2022, 15:30 Taşıma Dünyası
Koşan Tur iştiraki Kindergarten Academy College açıldı

Erkan Yılmaz / Tema İstanbul, Atakent - Küçükçekmece

2007 yılından bu yana personel ve öğrenci taşımacılığı hizmeti veren Koşan Tur, bu kez taşımacılık alanına değil eğitime yatırım yaptı. Avrupa’nın en köklü eğitim kurumları arasında yer alan Kindergarten Academy College’nin yeni şubesi Tema İstanbul içerisinde hizmete girdi. 

Okulun açılışına Koşan Tur Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kule, ortakları Eğitim İşletmecisi Murat Durmuş ve Psikolog Reyhan Sümbül, Ayvansaray Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı ve Doğa Sigorta CEO’su Nihat Kırmızı, GSYİAD Başkanı İbrahim Hatipoğlu, iş insanları Metin Öztürk, Maruf Güneş, İsmail Sarıkaya ile çok sayıda davetli katıldı. 

Koşan Tur Yönetim Kurulu Başkanı Bayram Kule, 14 yılı aşkın süredir okul ve personel taşımacılığı alanında faaliyet gösterdiklerini belirterek, “Bu seferki yatırımımız ülkemizin geleceği olan çocuklarımızın eğitimine yönelik. Her zaman işimizi en iyi, en doğru şekilde yapmayı hedefledik. Bu hedef doğrultusunda da Avrupa’nın en köklü bir eğitim kurumunun şubesini Tema İstanbul içerisinde hizmete sunduk. Bugüne kadar aileler çocuklarını bize teslim eder, biz de onları eğitim görecekleri okula taşırdık. Bu sefer çocuklarımızın eğitimine yönelik bir yatırım adımı attık. Bu alana yatırım beni çok mutlu eden, gururlandıran bir adım oldu. Üstelik bu süreci de eğitim alanının en uzman kişiler ile gerçekleştirmek beni mutlu ediyor, beklentilerimizi de büyütüyor. Eğitim yatırımlarımızın devamı gelecek. Değerli ortaklarım Murat Durmuş ve Reyhan Sümbül, tecrübeleriyle, çocuklarımızı geleceğe hazırlayan eğitim ekibimizi kurarak okulumuzu hazır hale getirdiler. Bu yatırım hem ailelerimize, hem çocuklarımıza hem de ülkemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Murat Durmuş, Reyhan Sümbül, Bayram Kule

Geleceğe hazırlayacağız 

Yeni okul ve eğitim süreci ile ilgili 22 yıldır eğitimcilik ve işletmecilik yapan Murat Durmuş, “Bölgeye güzel hizmetler verecek, eğitimin çıtasını yukarıya taşıyacak bir okulu hizmete sunmanın keyfini ve gururunu yaşıyoruz. Atatürk’ün izinde ve bilimin ışığında çocuklar yetiştirmeye söz veriyoruz. Bayram Kule ve eğitim sektöründe uzun yıllar hizmet veren Reyhan Sümbül ile birlikte bu kuruluşun hayata geçmesine vesile olmak bizleri çok mutlu etti, Buranın kapalı alanı 1950 metrekare. 10 dersliğimiz bulunuyor. 160 öğrenci kontenjanımız var. Bu kontenjanın tamamı doldu. Bugün açılışını yaptığımız Kindergarten; Avrupa’nın en köklü eğitim kurumları arasında yer alıyor. Kendine özgü bütünleştirilmiş eğitim metodu ile yeni nesilleri geleceğe hazırlıyor” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159