banner69

Mapar Bursa'nın Düğünü: Tanju Nayır ve ailesinin mutlu günü

banner113

Mapar Otomotiv Bursa Genel Müdürü Tanju Nayır ve Türkan Nayır’ın oğulları Kaan Nayır, Zerrin Dere ve Coşkun Dere’nin kızları Hüda Dere ile dünya evine girdi.

banner114
YAŞAM 18.09.2023, 11:43 18.09.2023, 13:40 Taşıma Dünyası
Mapar Bursa'nın Düğünü: Tanju Nayır ve ailesinin mutlu günü

Erkan YILMAZ/ Bursa

Düğün, 16 Eylül 2023 Cumartesi akşamı Bursa’nın Nilüfer ilçesinde bulunan Podyum Davet Opal Salonu’nda gerçekleştirildi. Mapar Otomotiv Bursa Genel Müdürü Tanju Nayır ve Türkan Nayır ile Hüda Dere’nin annesi ve babası Zerrin Dere ve Coşkun Dere davetlileri kapıda karşıladı.

Düğüne Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin ve eşi Gülhanım Şahin, Yönetim Kurulu Üyesi Barış Şahin, Mapar Otomotiv İzmir Genel Müdürü Caner Perk, Man Kamyon ve Otobüs Ticaret AŞ Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Aydın Yumrukçal, Mersin Vif Turizm Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Yumuşak, Yönetim Kurulu Üyesi İbrahim Yumuşak, ZF Türk Services Genel Müdürü Selim Aydınlıoğlu, Yedek Parça Müdürü Metin Ünlü, Ekin Siğorta Ağır Vasıta Kara Araçları Sigorta Eksperi Şinasi Ekincioğlu, Pamukkale Turizm Filo Müdürü Mehmet Eskici ile çok sayıda davetli katıldı.

Düğünde Kaan Nayır ve ve Hüda Dere’nin nikahı kıyıldı. Kaan Nayır’ın nikah şahidi Mapar Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Yalçın Şahin oldu. Düğünde konuklar canlı müzik eşliğinde söylenen şarkılar ile doyasıya eğlendiler.

Taşıma Dünyası olarak bizde genç çift, Kaan Nayır ve Hüda Nayır’a ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Kaan Nayır ve Hüda Dere'nin düğün fotoğrafları galerisi

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159