Mobil Spor Otobüsü hizmete başladı

banner113

TEMSA, İstanbul Büyükşehir Belediyesi şirketlerinden Spor AŞ’nin gençlerin daha çok spor yapma imkanının sağlanmasına yönelik yürüttüğü ‘Mobil Spor Hizmeti Projesi’ne otobüs hibe etti.

banner114
YAŞAM 15.02.2016, 14:51 15.02.2016, 14:59 Taşıma Dünyası
Mobil Spor Otobüsü hizmete başladı
11 Şubat Perşembe günü gerçekleştirilen törene Mobil Spor Otobüs lansman törenine İstanbul Büyükşehir Belediyesi İştirakler Daire Başkanı İsmail Hakkı Turunç, Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar,  Ünlü rallici Burcu Çetinkaya, Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik, Pazarlama Yöneticisi Serkan Büken, Pazarlama Yöneticisi Ferİdun Tanır, Kurumsal İletişim Müdürü Ebru Ersan ile çok sayıda davetli katıldı. 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, “Temsa, ‘önce insan’ hizmet anlayışı ile hayallerimizi gerçekleştirmemize vesile olacak bir ürününü Spor AŞ ile paylaştı. Bizler bu otobüse heyecanımızı, tecrübemizi  ve hizmet aşkımızı yükledik. Okul okul dolaşarak atletizmden, basketbola, bisikletten, olimpik branşların tanıtımına kadar uygulamalı ve eğlenceli bir çalışma yapacağız. Maksatımız her çocuğun hakkı olan spor eğitimine yeni bir boyut kazandırmak. İstanbul’da başlayacağımız projeyi Türkiye geneline yayabilmekse asıl hedefimiz” dedi. 

Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik,  “Spor A.Ş. ile İstanbul Maratonunda başlayan işbirliğimiz güçlenerek büyüyor. Gençlerimize sporu sevdirmeyi amaçlayan bir projeye destek olmaktan çok mutluyuz” dedi. ■


Temsa otobüsün temsili anahtarını sporculardan oluşan bir koşu grubu tören alanına getirdi. Temsa Genel Müdürü Dinçer Çelik’e katkılarından dolayı bir plaket sunuldu.



Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159