Otokoç 2. El, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldu

banner113

Türkiye Voleybol Federasyonu ve Otokoç 2. El, Milli Takımlar Resmi Sponsorluğu için anlaşma imzaladı. Türkiye’de ikinci el araç satışında kurumsal olarak lider konumda bulunan Otokoç 2. El, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar resmi sponsorlarından biri olarak bir kez daha sporun yanında olduğunu gösterdi.

banner114
YAŞAM 03.07.2021, 20:42 Erkan YILMAZ
Otokoç 2. El, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Sponsoru oldu

Otokoç 2. El Showroom’unda düzenlenen imza töreni, TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Zehra Güneş, A Milli Erkek Voleybol Takımı oyuncusu Kaan Gürbüz ve basın mensuplarının katılımıyla gerçekleşti.

Konuşmalardan sonra imza törenine geçildi. TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici’ye plaket, voleybol topu ve adının yazılı olduğu milli takım forması, Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak’a da adının yazılı olduğu milli takım forması takdim etti.

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici ise TVF Başkanı Mehmet Akif Üstündağ, TVF Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Sezgin Eren ve milli takım oyuncularına Heykeltıraş Serap Gümüşoğlu tarafından hazırlanan el yapımı model otomobilleri armağan etti.

Ülke çapında 25 lokasyonda hizmet veren Otokoç 2. El; Türkiye’nin lider otomotiv perakendeciliği, araç kiralama ve araç paylaşımı şirketi olan, 93 yıllık tecrübesi ile toplam 9 ülkede faaliyet gösteren Otokoç Otomotiv’in çatısı altında yer alıyor.

“Voleybolun Güvenilir Eli Otokoç 2. El”

Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, konuyla ilgili görüşlerini şu sözlerle dile getirdi: “Pandemi dünya genelinde pek çok alanı olduğu gibi spor camiasını da derinden etkilerken, dayanışmanın önemi bu dönemde daha da iyi anlaşıldı. Otokoç 2. El olarak, Türkiye Voleybol Federasyonu Milli Takımlar Resmi Sponsoru olarak gerçekleştirdiğimiz bu anlaşmanın hem kuruluşlarımız hem de ülkemiz için faydalı olacağına inanıyoruz. Biliyorsunuz ki, Koç Holding Türkiye Milli Olimpiyat Komitesinin sponsoru oldu. Sporcularımızın emeği, ülkemizi temsil ederken taşıdıkları değerler, bizi daima ileriye bakan yolumuzda gururlandıracaktır. Otokoç Otomotiv ve Koç Holding’in vizyonları doğrultusunda bu kültürü devam ettirerek ülkemiz sporunu ve sporcusunu desteklemeye devam edeceğiz. Kulüplerimizin ve milli takımlarımızın dünya çapında kazandığı başarılara şahit olmaya devam ediyor ve bundan mutluluk duyuyoruz. Gelecekte yaşanacak başarılarda bizim de katkımız olacağı için ayrıca heyecanlıyız. Bu anlaşmanın sağlanmasında emeği geçen başta Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Sayın Mehmet Akif Üstündağ olmak üzere voleybol sporunu gençlere sevdiren ülkemizde ve küresel alanda önemli başarılara imza atarak bizi gururlandıran, ülkemiz voleybol sporunun elçileri değerli sporcularımıza ve voleybol sporunun bugüne kadar olan bütün başarılarında emeği geçen herkese sizlerin huzurunda sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bu ellere güvenimiz sonsuz.”

Türkiye Voleybol Federasyonu Başkanı Mehmet Akif Üstündağ basın toplantısında görüşlerini aktardı:“Çok değerli Otokoç Otomotiv Genel Müdürü İnan Ekici, Otokoç Otomotiv Pazarlama Müdürü Esra Arslanbaş Kaynak, Otokoç 2. El Ailesi, sevgili basın mensupları, bu özel günde yanımızda olduğunuz için hepinize çok teşekkür ediyorum. Voleybol Federasyonu olarak sponsorların ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bugün takım sporlarına baktığımızda voleybol; ülkemizi gururla temsil eden, yüz akı olan bir branşımız. Son turnuvalara baktığımızda A Milli Erkek Takımımız, Avrupa Altın Ligi’nde üst üste 2.kez namağlup şampiyonu olurken; A Milli Kadın Voleybol Takımımız da Milletler Ligi’nde bronz madalyanın sahibi oldu. 2019’da ülkemizde mükemmel bir organizasyon gerçekleştirdik ve Avrupa Şampiyonası’nda final oynayarak ikincilik elde ettik. Tüm bu başarıların elde edilmesinde, sponsorların çok önemli yeri olduğunun altını çizmek istiyorum. Olimpiyatlarda voleybol branşının temsil edilecek olması bizler adına mutluluk verici. Yol arkadaşlığı yaptığımız, değer ortağı olduğumuz, yanımızda olan sponsorlarımıza teşekkür ediyoruz.

‘Şimdi Voleybol Zamanı’ diyerek duyurduğumuz milli takım sezonumuzda, şimdiye kadar aldığımız başarılar bizleri çok sevindirdi. Önümüzde A Milli Kadın Voleybol Takımımızın katılacağı Olimpiyat Oyunları ve Avrupa Şampiyonası; A Milli Erkek Voleybol Takımımızın da Avrupa Şampiyonası var. Diğer yandan altyapıdaki faaliyetlerimiz de tüm hızıyla devam ediyor. Üç maçından da galibiyetle ayrılan U19 Genç Kız Milli Takımımızdan bahsetmek istiyorum. Medyada U16 diye yer alan faaliyet aslında U19 faaliyeti fakat biz U16 takımımızla katıldık. Biz 3 yıl geriden geliyoruz ki; bu jenerasyonun da çok önem arz ettiğini, çok iyi bir havuzumuzun olduğunu, voleybolun alt yapıda da çok iyi işler yaptığını göstermek istiyoruz. Sponsorluklarımızla da tüm yaş gruplarındaki başarılarımıza başarı katmayı arzu ediyoruz. Olimpiyatlarda, Avrupa Şampiyonası’nda derece elde etmek; bunları hayata geçirmek, bu başarıların altına imza atmak istiyoruz. Bugünkü imzanın da hepimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

A Milli Kadın Voleybolcu Zehra Güneş görüşlerini, “Başarıya odaklandığımız bu zorlu yolculukta bizim ailemizin yanında olan her kişi ve kuruma sonsuz teşekkür ediyorum. Bu bağlamda Otokoç 2. El Ailesine de tekrar teşekkürlerimizi sunuyoruz” şeklinde belirtti.

A Milli Erkek Voleybolcu Kaan Gürbüz yaptığı konuşmada ise, “Otokoç 2. El gibi büyük sponsorların bize gelmesinden ötürü çok mutlu oluyoruz. Böyle güçlü kurumların bize destek olduğunu bilmek bizleri daha da güçlü hissettiriyor” dedi.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159