Sektöre yön veren lider kadınlar zirvede buluşuyor

banner113

Karayolu ulaştırma sektörünün lider kadınları, 13 Mart'ta 'Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi'nde biraraya geliyor. Kaptanlar Kulübü'nün organize ettiği 'Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nin açılışında düzenlenecek iki oturumlu panelde, sektörün lider kadınları deneyimlerini paylaşacaklar.

banner114
YAŞAM 28.02.2019, 12:32 28.02.2019, 12:39 Taşıma Dünyası
Sektöre yön veren lider kadınlar zirvede buluşuyor

Kaptanlar Kulübü’nün 13 Mart'ta İTÜ ARI Teknokent’te düzenlediği “Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni” etkinliği, Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi ile başlayacak. Zirvede sektörümüzün lider kadın temsilcileri deneyimlerini paylaşacak. Sektöre kazandırdıkları projeler, sektörde kadın olarak çalışma, sektörümüzün kadına bakışı, kadın istihdamı gibi konuların ele alınacağı, IPRU Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Tamay’ın Moderatör olarak yöneteceği panelin konuşmacıları:
Panelistler:
− Ahu SERTER – FARK HOLDİNG
− Hülya ULUSOY – ALİ OSMAN ULUSOY TURİZM
− Selcen FAYDASIÇOK – FAYDASIÇOK VAKFI
− Demet KARAALİ-MERCEDES-BENZ Türkiye,
− Şafak Pesen ÜSTÜN – TEMSA,
− Dilara Kanca – KANCA OTOMOTİV,

Ulaştırma Platformunun koordinatörleri Ekrem Özcan ve Dr. Kemal Karayormuk, zirveyle ilgili olarak, “3 senedir her Mart ayında Dünya Kadınlar Günü özelinde, platform etkinliğimizin açılışını sektörümüzün lider kadın temsilcilerinin konuşmacı olduğu panelle yapıyoruz. Bu zirveyi, sektörümüzde kadın liderlerin de başarılı işlere imza attıklarını göstermek, onların deneyimlerini paylaşmalarına olanak vermek ve toplumsal cinsiyet eşitliğinde farkındalık yaratmak adına önemli buluyoruz. Bu projeyi hayata geçirmek için davetimizi kabul eden birbirinden değerli kadın liderlerimize teşekkür ediyoruz” dedi.

Sektör duayenlerinden Sn Ata Şenpolat’a Yaşam Boyu Onur Ödülü’nün de takdim edileceği Ulaştırma Platformu: Panel ve Ödül Töreni'nin programı şöyle:

PROGRAM
13 Mart – Yer: İTÜ ARI Teknokent Arı-3 Maslak
13.00 Kokteyl
Ulaştırmada Lider Kadınlar Zirvesi
Ayın Kaptan Şoförü Ödülleri Takdimleri
Bilgi ve Deneyim Paylaşımı: “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu”
Sektör Yaşam Boyu Onur Ödülü Takdimi “Sn Ata ŞENPOLAT”

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159