sigortaladım.com Migros işbirliği ile özel avantajlar

banner113

Sigorta sektöründe tarafsız ve doğru bilginin kaynağı www.sigortaladim.com, Türkiye’nin öncü süpermarket zincirlerinden Migros ile yaptığı iş birliği kapsamında özel avantajlar sunuyor.

banner114
YAŞAM 04.10.2020, 19:06 Erkan YILMAZ
sigortaladım.com Migros işbirliği ile özel avantajlar

sigortaladım.com’un Migros’a özel kampanyası kapsamında; sigortaladım.com üzerinden ihtiyacına en uygun kasko veya trafik sigortası teklifinionline satın alan kullanıcılara 250 TL’ye varan Migros dijital alışveriş kodu hediye ediliyor. 

sigortaladım.com Pazarlama Direktörü İzzet Özveren,“Güvenilir bir sigorta platfomu olarak online ve çağrı merkezi kanallarımız üzerinden hizmet sunuyoruz. Sigorta sektöründe doğru bilginin kaynağı olması vizyonuyla hizmet veren platformumuzda, temel amacımız yalnızca karşılaştırmalı olarak teklif sunmak değil. Aynı zamanda doğru ve tarafsız bilginin kaynağı olma, sektörü ve tüketiciyi bilgilendirme misyonunu da üstleniyoruz. Tüketiciye ‘Sigortana İyi Bak’ diyor ve ktüketicilerin bu alanda bilgilenmesini, ihtiyacına en uygun doğru ürünü almasını, tarafsız ve şeffaf bilgiler ışığında doğru tercih yapmasını sağlamayı hedefliyoruz” dedi. Özveren, “Migrosgibi değerli  bir markayla gerçekleştirdiğimiz  bu işbirliği sayesinde müşterilerimiz için ayrıca katma değer sağlamaktan da büyük memnuniyet duyuyoruz” diye ifade etti. sigortaladım.com’un Migros’a özel kampanyasında kazanılacak dijital alışveriş kodu tutarları, satın alınan trafik sigortası ya da kasko sigortası poliçe priminin tutarınagöre belirlenmektedir.

sigortaladım.com

sigortaladım.com; müşterilerine sigorta ürünlerini karşılaştırmalı olarak sunan ve seçtikleri ürünü hızlı, pratik ve güvenli bir şekilde satın almalarını sağlayan online bir platformdur.
sigortaladım.com, başta trafik, kasko ve sağlık sigortası branşlarında olmak üzere birçok sigortacılık ürününü online olarak sunar. Her zaman doğru bilgiyi sağlama misyonuyla şeffaf ve tarafsız olarak hizmet verir.  2016 yılında kurulan kurum, bugün sektörün öncü sigorta kuruluşlarını ve önemli markalarını bir araya getirerek “sigortaladım.com”, markası altında kurumsal ve bireysel müşterilerine her gün daha iyi hizmet verebilmek için çalışmaktadır.

Şirketin güçlü ortaklık yapısında, uluslararası alanda test, denetim, belgelendirme ve eğitim hizmetleri veren Almanya merkezli TÜV SÜD, 300’ün üzerinde şirketi ve 20 bini aşkın çalışanı ile 7 sektörde faaliyet gösteren Türkiye’nin önde gelen şirketlerinden DOĞUŞ GRUBU ve Londra merkezli, dünyanın en büyük fon şirketlerinden biri ve bir sermaye kuruluşu olan BRIDGEPOINT bulunmaktadır.
sigortaladım.com, tüketiciler ve sektör için doğru bilgi kaynağıdır. 

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159