banner69

Bridgestone yaz lastiği Turanza 6 piyasada

banner113

Brisa, üstün performans özelliklerine sahip konfor sınıfı yeni yaz lastiği Bridgestone Turanza 6’yı piyasaya sundu.

banner114
Bridgestone yaz lastiği Turanza 6 piyasada

Brisa, yaz mevsimi için özel olarak geliştirdiği Bridgestone Turanza 6’yı piyasaya sundu. Turanza 6, üstün kilometre performansıyla günlük sürüş beklentilerin ötesinde kontrol sağlıyor. Otoyolun keskin virajlarında ya da beklenmeyen frenleme gereksiniminde; her türlü ani gelişen koşulda güven vaat ediyor.

Bridgestone Turanza 6, yenilikçi karışım teknolojileri ve dolgu polimer kimyası, çift açılı 3D dalgalı su kılcal kanalları, özel tasarım omuz olukları ve düzgün basınç dağılımı sağlayan yuvarlatılmış̧ blokları sayesinde üstün manevra kabiliyeti ve yol tutuşu sağlıyor. Aynı zamanda ıslak zeminlerde yüksek viraj performansı ve kısa fren mesafeleri sunuyor.

Bridgestone Turanza 6 Enliten teknolojisi ile lastiğin ömrünü uzatıyor

Enliten teknolojisi ile donatılmış Bridgestone Turanza 6, sınıfının en iyi ıslak zemin performansına sahip, tüm ebatlarıyla elektrikli araçlarda kullanıma uygun ve sürdürülebilirliğe katkı sağlıyor. Önceki nesil versiyonuna kıyasla yüzde 22 daha fazla ömür sunan Turanza 6, yuvarlanma direncinde elde ettiği yüzde 4’lük iyileşme ve yüzde 20’ye varan hafifletilmiş karkas yapısıyla üstün yakıt/enerji verimliliği ve sürdürülebilir mobilite için düşük karbon emisyonu sağlıyor.

Kusursuz performans ve güvenli sürüşün yanında, tüm ebat gamında ıslak zemin etiket değerleri “A” olan Bridgestone Turanza 6, iyileştirilmiş konforu ve yaklaşık 2 desibel azalan gürültü seviyesi ile dikkat çekiyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159