banner69

Brisa, Bridgestone Turanza All Season 6 ve Dueler All-Terrain A/T002’yi pazara sundu

banner113

Brisa, dört mevsim kusursuz performans özelliklerine sahip ve elektrikli araçlarla uyumlu Enliten teknolojisine sahip yeni ürünü Bridgestone Turanza All Season 6 ve tüm arazi koşullarında kusursuz performans sunan Dueler All-Terrain A/T002’yi piyasaya sundu.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 19.01.2024, 13:01 19.01.2024, 13:05 Taşıma Dünyası
Brisa, Bridgestone Turanza All Season 6 ve Dueler All-Terrain A/T002’yi pazara sundu

Türkiye lastik sektörünün mobilite lideri Brisa'nın öncü markası olan Bridgestone, yeni desen lastikleri Turanza All Season 6 ve Dueler All-Terrain A/T002 ile mağazalardaki yerini aldı.

Her mevsimde kusursuz performans sunan Turanza All Season 6, yıl boyunca değişen hava koşullarında, konfor, sürüş güvenliği ve yol kontrolü beklentilerini karşılayan, aynı lastik seti ile kuru, ıslak zemin ve hatta karda olağanüstü frenleme, çekiş, viraj alma ve yol tutuşu, üstün kilometre performans özelliklerini talep eden, premium lastiklere sahip olmak isteyen otomobil ve SUV sürücüleri için tasarlandı. Sürdürülebilirliğe katkı sağlayarak sınıfının en iyi performansını sunan lastiklerin geliştirilebilmesini sağlayan Enliten teknolojisine sahip olan Turanza All Season 6, tüm otomobillere uygun tasarımının yanında elektrikli araçların ve elektrikli araç kullanıcılarının beklentilerini de karşılayacak şekilde geliştirildi.

43 farklı ebatta pazara sunulan Bridgestone'un Dueler All-Terrain A/T002 lastiği ise tüm arazi koşullarında kusursuz performans sunuyor. Dueler All-Terrain A/T002, çakıllı, toprak ve asfalt yolda, sürücülerin tüm maceralarında kendilerini güvende ve emin hissetmesini sağlıyor. Bu yeni ürün agresif desen tasarımıyla ıslak ve kuru yollarda mükemmel kavrama sağlayarak, sürücülere her türlü araziyi kolaylıkla keşfetme özgürlüğü ve güvenini veriyor. Dueler All-Terrain A/T002, ıslak ve kuru yollarda yol tutuşuna ek olarak, düz sürüşlerde ve virajlarda maksimum kontrol sağlıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159