banner69

EAS akü, 60. Yılında Yeni Nesil Araçlara Yönelik Ürün Serilerini Tanıttı

banner113

İnci GS Yuasa çatısı altında faaliyet gösteren Türkiye’nin ilk akü markalarından EAS, 60. yılında tüm yeni nesil araçlara hitap edecek şekilde yenilediği ürün portföyünü bayilerine tanıttı. Pazardaki ürün çeşitliliğine katkı sağlamaya devam eden İnci GS Yuasa, EAS markası altında otomobil ve hafif ticari araçlar için yeni AGM, EFB, Extr A, Activ A ve ağır vasıta araçlar için de EFB, Extr A, Activ A, Pride serisi aküler ile günümüz araçlarına en yenilikçi enerji depolama çözümlerini sunuyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 07.07.2023, 20:40 07.07.2023, 20:58 Taşıma Dünyası
EAS akü, 60. Yılında Yeni Nesil Araçlara Yönelik Ürün Serilerini Tanıttı

İnci Holding ve GS Yuasa iştiraki İnci GS Yuasa’nın markalarından EAS, 60. kuruluş yıl dönümünde yenilediği ürün serisiyle binek, hafif ticari ve ağır vasıta olmak üzere ürün portföyünü tüm yeni nesil araçlara hitap edecek şekilde yeniledi. “Yolların kralına akülerin kralı yakışır” sloganıyla 60 yıldır müşterilerine güvenilir bir hizmet sunan EAS’ın yeni ürün portföyünün yer aldığı web sitesi www.easaku.com da Haziran ayı itibariyle yenilendi. İnci GS Yuasa’nın Japon teknolojisiyle geliştirdiği ve Manisa’daki tesislerinde ürettiği yeni EAS Akü ürün ailesi her türlü aracın ihtiyacına uygun akü çözümünü sunuyor.

Japon teknolojisiyle yenilenen EAS Akü ürün ailesi start-stop teknolojisine sahip yeni nesil üst segment araçlar için tüketicilerle buluşan EAS Start-Stop AGM serisi hem araç performansını artırıyor hem de kullanıcı memnuniyetini üst seviyeye taşıyor. Yenilenen ürün serisi, 3,5 kata kadar daha uzun çevrim ömrü, minimum su kaybı, AGM teknolojisine özel basınç kontrollü valfli buşonlarıyla maksimum dayanıklılık ve sızdırmazlık özelliklerine sahip.

EAS Start-Stop EFB serisi standart start-stop araçlar için özel olarak tasarlandı. Güçlendirilmiş yüksek kaliteli plakalara ek olarak özel geliştirilmiş pasta formülü ile yeni nesil, yüksek elektrik tüketimi olan araçlarda bile hiçbir bakım gerektirmeden, 2,5 kata kadar daha uzun ömür ve ekstra performans sağlar.

Yüksek enerji ihtiyacına sahip konvansiyonel yeni nesil araçlar için tasarlanan EAS Extr A ise özel ızgara dizaynı ve güçlü pozitif plakaları sayesinde 2 kata kadar daha uzun ömür ve % 15’e kadar daha fazla marş basma gücüne* sahip

Araç üreticilerinin güvenilir tercihi EAS Activ A serisi ise konvansiyonel araçların standart elektriksel gereksinimlerini karşılayacak nitelikte, bakım gerektirmeyen tam kapalı özel kapak sistemiyle dizayn edildi. Gelişmiş teknolojisi sayesinde bakım gerektirmeyen Activ A serisi ürün takibi sağlayan QR ve barkod teknolojisine sahip.

Ağır vasıtaların gerçek performansı için doğru tercih “EAS Akü Ağır Vasıta Serisi”

EAS’ın ağır vasıtalara yönelik geliştirdiği büyük akülerinde ise dört yeni ürün serisi bulunmakta. Start-stop veya yüksek elektriksel donanıma sahip uzun yol araçları için özel olarak geliştirilen ve çekici arka şasi kullanımına uygun EFB Ağır Vasıta Serisi 2,5 kata kadar daha uzun ömrü ve 60 kata kadar daha uzun süre titreşim direnci ile üstün performans ve güç sağlar.

Yoğun şehir trafiğinde dağıtım, taşıma ve ulaşım sağlayan araçlar için özel olarak geliştirilen EAS Extr A Ağır Vasıta Serisi, 2,5 kata kadar daha uzun ömrü ve 30 kata kadar daha uzun süre titreşim direnci** ile maksimum güç ve performans sağlar.

Zorlu koşullarda çalışan inşaat araçları ve kamyonlar için geliştirilen EAS Activ A Ağır Vasıta Serisi 2 kata kadar daha uzun ömrü ve 10 kata kadar daha uzun süre titreşim direnci** ile yüksek dayanıklılık sağlar.

Yüksek elektriksel donanıma sahip olmayan ağır vasıtalar için geliştirilen EAS Pride Ağır Vasıta Serisi hibrit teknolojisi ve özel açılabilir labirentli buşonlarıyla standart araçların ihtiyaçlarını karşılar.

Türkiye’den 6 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihracat

İnci GS Yuasa’nın otomotiv dünyasındaki gelişmelere paralel en yenilikçi çözümleri müşterilerle buluşturduğunu vurgulayan İnci GS Yuasa İcra Direktörü Kadir Kaymakçı, “İnci GS Yuasa olarak, bugün ülkemizden, 6 kıtada 80’in üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştirirken, satış gelirlerimizin yaklaşık yüzde 60’ını yurt dışı satışlarından elde ediyor, ülke ekonomisine ve sektörümüze katkı sunmaya devam ediyoruz. 2015 yılından itibaren son 7 yıllık performansımıza baktığımızda İnci GS Yuasa olarak 25 bin Mega Watt saatlik enerji depolayan akü çözümleri ürettik. 2022 yılında ihracat hacmimizi ve net satış gelirlerimizi bir önceki yılın 2 katına çıkarttık. İstikrarlı büyümemizi; ihracat gücümüz, yüksek teknolojili ürünlerimiz ve bölgesel avantajlarımız ile artırarak devam ettirmeyi hedefliyoruz. Japon akü devi GS Yuasa ortaklığından aldığımız güçle, 6 milyon euroluk yatırım ile otomotiv ve endüstriyel akü alanında teknoloji önderi olmayı sürdürüyoruz. Bu doğrultuda teknoloji girişimleri ve AR-GE yatırımlarına hız kesmeden devam etmeyi planlıyoruz.” ifadelerini kullandı.

EAS markası ile yeni nesil araçların ihtiyaçlarını ve kullanıcıların gereksinimlerini karşılayacak müşteri odaklı ürünler geliştirdiklerini belirten İnci GS Yuasa Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Gökçe Yılancıoğlu Tellici ise “Türkiye’nin ilk akü markaları arasında yer alan, ‘Akülerin Kralı’ sloganıyla hafızalara kazınan EAS markamızın 60. yıl dönümünde her segmentteki araçların ihtiyaçlarını karşılayan ürünlerimizi bayilerimizin de katıldığı bir lansmanla tanıttık. En ileri teknolojilerle donattığımız ürün serilerimizle binek, hafif ticari ve ağır vasıta olmak üzere her segmentteki araca ve teknolojilere uygun enerji depolayan çözümler sunuyoruz.” diye konuştu.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159