banner69

Lassa’nın Off Road Araçlara Yönelik Yeni Competus A/T 3 Lastiği Zorlu Yol Koşullarına Meydan Okuyor

banner113

Türkiye lastik sektöründe mobilite lideri Brisa’nın öncü markası Lassa’nın yol ve yol dışı kullanımıyla Pick-Uplar ve 4x4 Araçlar için geliştirdiği Lassa Competus A/T serisi yenilendi. 4 mevsim şartlarına uygunluğunu testlerle kanıtlamış yeni Competus A/T 3, agresif desen tasarımı, artırılmış kesik kopma direnci ve iyileştirilmiş ıslak ve kuru zemin fren mesafesiyle her türlü yol koşulunda sağladığı yüksek performansı ve konforuyla dikkat çekiyor.

banner114
YEDEK PARÇA VE EKİPMAN 17.11.2023, 17:02 17.11.2023, 17:11 Taşıma Dünyası
Lassa’nın Off Road Araçlara Yönelik Yeni Competus A/T 3 Lastiği Zorlu Yol Koşullarına Meydan Okuyor

Lassa’nın Off Road Araçlara Yönelik Yeni Competus A/T 3 Lastiği Zorlu Yol Koşullarına Meydan Okuyor4 mevsim şartlarına uygunluğunu testlerle kanıtlamış yeni Competus A/T 3, agresif desen tasarımı, artırılmış kesik kopma direnci ve iyileştirilmiş ıslak ve kuru zemin fren mesafesiyle her türlü yol koşulunda sağladığı yüksek performansı ve konforuyla dikkat çekiyor.

Yeni seri Lassa Competus A/T 3, Lassa güvencesiyle geliştirilen özellikleriyle hem asfaltta hem de arazide genel amaçla kullanılabilen Pick-Up ve 4x4 araç lastiği olma niteliğini taşıyor. Competus A/T 3, alışılmış Competus sağlamlığı, agresif desen tasarımı ve geliştirilmiş performans özellikleri ile her türlü yol koşulunda güvenli bir sürüş keyfi yaşatıyor.

İyileştirilmiş ıslak ve kuru zemin fren mesafesiyle de kullanıcılarına güvenli bir yolculuk sunan Lassa Competus A/T 3 deseni, agresif desen tasarımının sahip olduğu çevresel olukları ve asimetrik yönlü kanalları sayesinde suda kızaklama riskini önemli ölçüde azaltıyor. Kopma ve kesiklere karşı güçlendirilmiş tasarımıyla lastiğin ömrünü uzatıyor.

Arttırılmış kış performansıyla 4 mevsim kullanıma uygunluğunu kanıtlayan ve Snow Flake (ağır kış şartlarına uygun) sembolüne sahip Competus A/T 3, M+S (çamur ve kar) yanak markalaması ile çamurlu ve karlı zeminlerde de üstün performans gösteriyor.

Lassa Competus A/T 3 Özellikleri

· Bloklu yapısı sayesinde yol ve yol dışı kullanımını kolaylaştırıyor.

· Geniş omuz kanalları su ve çamuru etkin şekilde tahliye ediyor ve güçlü çekiş sağlıyor.

· Yeni karışım teknolojisi ile iyileştirilmiş ömür performansı sunuyor.

· Açılı blok duvarları lastiğin yanal dengesini artırıyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159