banner69

Pilot Garage Automechanica Fuarı'nda!

banner113

Otomotiv satış sonrası hizmetleri ve otomotiv endüstrisi çerçevesinde dünyanın lider ticaret fuarı markası Automechanica İstanbul, 2-5 Haziran tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenleniyor. Oto ekspertiz sektörünün ülkemizdeki öncüsü Pilot Garage Otomotiv A.Ş. de, yüzde yüz yerli üretim oto ekspertiz cihazlarıyla fuardaki yerini alıyor.

banner114
Pilot Garage Automechanica Fuarı'nda!

Bu yıl 2-5 Haziran 2022 tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Automechanica Fuarı'nda, oto ekspertiz sektörünün Türkiye’de öncü markası Pilot Garage Otomotiv A.Ş. de kendi üretimi oto ekspertiz cihazlarıyla fuarda ilgi çeken standlar arasında yerini alıyor.

Pilot Garage Genel Koordinatörü Cihan Emre, konuyla ilgili olarak "14'üncü salon C137 numaralı standımıza otomotiv sektöründen tüm ziyaretçilerimizi bekliyoruz." dedi. 1999 yılında Federal Otomotiv adıyla sektöre giren ve 2011 yılından bu yana oto ekspertiz sektöründe lider marka olarak faaliyetlerini sürdüren Pilot Garage Otomotiv A.Ş, Tecnoboss markası altında üretikleri Lift, Kampana Torna, Dyno Test, Egzoz Emisyon Cihazı gibi otomotiv ekspertiz cihazlarını 14'üncü salon, C137 numaralı standtta misafirlerinin beğenisine sunuyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159