Savaş kabusunu gemide biraz olsun unuttular!

banner113

Ukrayna’da savaşın korkunç yüzünü yaşayan çocuklar, misafir edildikleri CelestyalOlympia gemisinde 5 günlük Yunan Adaları Turu’na katılarak endişeli günlerini biraz olsun geride bıraktı. Olympia’nın rotasında yer alan Kuşadası Limanı’nda gemiden iniş yapan çocuklar; antik Efes kentini de gezdiler

banner114
YOLCU-DENİZYOLU 26.07.2022, 17:48 Erkan YILMAZ
Savaş kabusunu gemide biraz olsun unuttular!

CelestyalCruises, Ukrayna’daki savaştan etkilenen 40 mülteci anne ve çocuğa kapılarını açtı. CelestyalOlympiagemisinde misafir edilen Ukraynalı çocuklar, katıldıkları 5 günlük Yunan Adaları turu kapsamında gemideki eğlenceli aktivitelerin yanı sıra rotadaki limanları da rehberler eşliğinde gezip sıra dışı bir deneyim yaşadılar.

Dezavantajlı çocuklara bakım ve koruma sağlamayı taahhüt eden sivil toplum kurumu işbirlikleriyle dikkat çeken CelestyalCruises, bu kez Ukrayna’da halen devam eden savaşın dehşetini yaşayan savunmasız çocuklar için dümen kırdı. CelestyalOlympiaile 5 günlük Yunan Adaları turunda misafir edilen Ukraynalı çocukların gezdiği limanlar arasında Kuşadası da yer aldı. Ukraynalı çocuklar Antik Efes’i de gezerek bölgedeki Waterpark’ta eğlendiler.Kuşadası dışında Patmos, Rodos, Girit ve Santorini adalarını keşfetme fırsatı da buldular. Limanlarda önemli simge yapılar, anıtlar, arkeolojik alanları gezerek kültürel yolculuğa çıkan Ukraynalı çocuklar, Ege’ye özel yerel lezzetleri de deneyimledikleri geziden güzel anılarla ayrıldılar.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159