5000'inci Travego Ben Turizm'de

banner113

Mercedes Benz Türk, Cevher Petrol Ben Turizm’e, aralarında 5 bininci Travego’nun da bulunduğu 21 adet ‘Travego 15’ model otobüs teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 07.09.2015, 14:21 10.09.2015, 18:29 Taşıma Dünyası
5000'inci Travego Ben Turizm'de
Mercedes-Benz Türk AŞ Pazarlama Merkezi Otobüs Teslimat Holü’nde gerçekleşen teslimat törenine, Mercedes Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan, Koluman Gaziantep Otobüs Satış Müdürü Fevzi Kaplan, Cevher Petrol Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Özkeleş katıldı.

Büyük bir yatırım 
Mercedes Benz Türk Otobüs Filo Satış Kısım Müdürü Burak Batumlu, 5 bininci Travego’yu Ben Turizm’e teslim etmekten dolayı mutlu olduklarını söyledi. Ben Turizm’e bu teslimatla yıl içinde ikinci büyük teslimatı gerçekleştirdiklerinin altını çizen Batumlu, “Ben Turizm’e bugün 21 adet ‘Travego 15’ teslim ediyoruz. Bu sene 39 adet Travego 15 satmış olduk kendilerine. Bunu 40 adede çıkaracağız. Büyük bir yatırım. Teslimatın hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Hedeflerimizde sapma yok 
Pazar öngörülerinin diledikleri gibi gittiğini belirten Batumlu, “Ağustos ayında 100 araç satışı gerçekleştirdik. Yatırımcıların alım periyotlarında kurlar, dövizler gibi ekonomik ve siyasi istikrar da pazarı etkiliyor. Belli sarkmalar oluyor. Firmalarımız bu yatırımlarla önümüzdeki seneye hazırlık yapmış oluyorlar. Biz de 2016’ya hazırlık yapacağız” diye konuştu. 

Yüzde 61 pazar payı 
Otobüs Satış Operasyonları Kısım Müdürü Murat Kızıltan ise satış rakamları ile ilgili bilgi verdi: “Ağustos ayı itibari ile şehirlerarası ve turizm segmentine 670 otobüs sattık. Ağustos kapanışını 1100 civarında öngörmüştük; 1100 pazarda 670 satışımız var. Yüzde 61 pazar payı aldık. Son çeyreğin yavaş geçmesini bekliyoruz. Yine de 2015 yılının normal bir yılın üzerinde kapanacağını söyleyebiliriz.” 

Yıldız’dan şaşmıyoruz 
Cevher Petrol Ben Turizm Yönetim Kurulu Başkan Vekili Mehmet Özkeleş, Mercedes ile işbirliklerinin sürdüğünü belirterek, “Teslimatta emeği geçen tüm Mercedes ekibine teşekkür ediyorum. Yıldızdan şaşmıyoruz. Bu yatırımlarla 2016’ya yatırım yapıyoruz. Yeni çıkan araçlarla filonun tamamını 2016 yapmayı düşünüyoruz” dedi. 

Mercedes-Benz Travego S

Şehirlerarası otobüs pazarının 47 yıldır aralıksız lideri olan Mercedes-Benz Türk'ün İstanbul’da bulunan Hoşdere Otobüs Fabrikası’nda ürettiği, teknoloji ve kalitede öncü Mercedes-Benz otobüslerin amiral gemisi olan Travego, kullanıcısına en üst seviyede güvenlik, konfor, ergonomi, güç ve performans sunarak ekonomi ve yüksek kazanç için gerekli tüm şartları yerine getiriyor. Geniş kapsamlı aktif ve pasif güvenlik donanımına sahip olan Travego, Mercedes-Benz otomobillerinin donanımlarını anımsatan sistemleriyle en üst düzeyde güvenlik sunuyor. Müşterilerine sunduğu üstün teknoloji, güvenlik, sağlamlık ve dayanıklılığı uzun yıllar boyunca koruyan Travego, yüksek 2. El değeriyle de sahiplerinin kazancını arttırıyor. Travego’nun karoserisi, Hoşdere Fabrikası’nda kataforez daldırma boya tesisinde gördüğü işlem sayesinde, korozyona karşı en iyi şekilde korunarak uzun yıllar kalitesini koruyor. Mercedes-Benz’in yaygın servis ve yedek parça ağıyla da Travego, Türkiye’nin her yerinde kullanıcısının yanında yer alıyor. 10. Yılını kutlayan Travego, 2015 yılı boyunca Travego S “Special Edition” olarak üretiliyor.








Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159