Best Van Tur’a 10 Travego

banner113

Mercedes-Benz Türk bayi Gelecek Otomotiv, Best Van Tur’a 6’sı 2+1 koltuklu 10 Travego teslimatı gerçekleştirdi.

banner114
ŞEHİRLERARASI 19.05.2014, 11:09 19.05.2014, 11:15 Taşıma Dünyası
Best Van Tur’a 10 Travego

Mercedes-Benz Türk bayi Gelecek Otomotiv, Best Van Tur’a 6’sı 2+1 koltuklu 10 Travego teslimatı gerçekleştirdi. 


Yurtiçi ve yurtdışı yolcu taşımacılığı alanında faaliyet gösteren Best Van Tur, tercihini yine Mercedes-Benz’den yana yaptı. Best Van Tur, Mercedes-Benz Türk Bayii Gelecek Otomotiv AŞ Erzurum şubesinden aldığı 4 adet Travego 15 SHD ve 6 adet Travego 17 SHD ile filosundaki Mercedes-Benz otobüs sayısını 88 adede çıkarttı.   

Mercedes-Benz Türk Hoşdere Pazarlama Merkezi’nde 13 Mayıs Salı günü düzenlenen törene, Best Van Tur Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram, kaptanlar ile Gelecek Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Hekim Tolog ve Gelecek Erzurum Otobüs Satış Danışmanı Şener Başçoban katıldı. 

Mercedes tercihi 

Best Van Tur Yönetim Kurulu Üyesi İrem Bayram, Mercedes’i tercih etmelerini şu sözlerle açıkladı: “Tercihimizdeki en önemli etkenler: Travego araçların sunmuş olduğu yol güvenliği, geniş servis ağı ve ikinci elde satış değerlerinin yüksek olması. Gelecek Otomotiv’le yıllardan beri gelen güzel bir dostluğumuzun olması nedeniyle ve onların da aynen bizim gibi bölge ekonomisine katkıda bulunmalarından dolayı bu alımı Gelecek Otomotiv aracılığı ile gerçekleştirdik. Filomuza kattığımız yeni araçlarımızla beraber, sektörümüze ve yolcularımıza hiç durmadan hizmet vermeye devam edeceğiz.” ■




Yorumlar (1)
miraç 10 yıl önce
van ımıza ve best van tur a yakışır allah yolunuzu ve bahtınızı açık etsin bol kazançlar hayırlı yolculuklar
banner117
15
açık
banner159