Kâmil Koç, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta

banner113

Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş., Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta açılışını gerçekleştirdiği yeni sefer noktalarıyla büyüyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 15.07.2015, 17:45 15.07.2015, 18:03 Taşıma Dünyası
Kâmil Koç, Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta
10 Temmuz Cuma günü itibariyle, Gaziantep’ten, Şanlıurfa’dan ve Kahramanmaraş’tan, İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa ve Antalya başta olmak üzere birçok noktaya seferler başladı. 

2015 yılının büyüme stratejisinde Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerini merkeze alan ve bu amaçla geçtiğimiz ay bölgede Erzurum, Erzincan, Van, Bitlis, Bingöl, Muş ve Malatya açılışlarını gerçekleştiren Kâmil Koç, 2014’te ilk adımlarını attığı Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta yeni hatlarla büyüyor. Söz konusu açılışlarla ilgili Gaziantep’te ve Şanlıurfa’da yerel basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kâmil Koç Otobüsleri A.Ş. Genel Müdürü Kemal Erdoğan şunları dile getirdi; “Kâmil Koç’un 2015 büyüme stratejinin ana odak noktası Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri. Bu anlamda, geçtiğimiz aylarda bu bölgelerde 10 ilin açılışını gerçekleştirildik. Geçtiğimiz yıl Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’ta tabelamızı astığımızda sadece Karadeniz’e uzanan bir hatta yolcularımızın hizmetindeydik. Bugün itibariyle daha fazla noktada yolcularımızın hizmetinde olacağız. Artık Gaziantep, Şanlıurfa ve Kahramanmaraş’tan İstanbul’a gidiyor olacağız, Ankara’ya gidiyor olacağız, Bursa, Eskişehir ve Çanakkale’ye yolcularımızı ulaştırıyor olacağız. İzmir’e, sahillere bu noktalardan seferlerimiz olacak. Tabii Mersin’imiz, Adana’mız, Antalya’mız var. Bu anlamda birçok noktada yolcularımızın hizmetinde olacağız. Geçtiğimiz yıl Çukurova’da ve İç Anadolu Bölgesi’nde ciddi bir büyüme performansı sergilemiştik, bu yıl ise ana odağımız Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgeleri. Bugün yeni hatlarla hizmet ağını genişlettiğimiz bu üç il, bizim bölgedeki büyüme stratejimizin omurgasını oluşturuyor diyebiliriz.”

Gaziantep’te ve Urfa’da İftar Yemeği Düzenlendi

Yeni hat açılışları münasebetiyle Gaziantep Kâmil Koç’un davetinde yerel mülki amirler, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve şehirlerin önde gelen isimleri bir araya geldi. Kamil Koç Otobüsleri A.Ş Genel Müdürü Kemal Erdoğan açılış kapsamında Şanlıurfa Büyük Şehir Belediye Başkanı Cemalettin Güven,  Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Eyüp Pınarbaşı, Şanlıurfa Vali Yardımcısı Mehmet Keklik, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya, Gaziantep İl Emniyet Müdürü Erhan Gülveren ve Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu makamlarında ziyaret etti.  

2015’in hedefi 18 milyon yolcu

Her yıl yolcu sayısı ortalama yüzde 20 oranında büyüyen ve 2014 yılında 16 milyon yolcu taşıyan Kâmil Koç’un 2015 yılının yolcu hedefi 18 milyon yolcuya hizmet vermek. Son yıllarda istikralı bir şekilde büyüyen firma, 2015 yılında yatırımda da hız kesmeyecek. 2013 yılında 16 ile sefer başlatarak hizmet ağını 40 ilden 56 ile çıkartan firma, 2015 yılında 14 ile daha yeni sefer başlatacak. Yeni açılacak hizmet noktalarıyla birlikte Kâmil Koç, 2015 yılında 1000 kişiye istihdam sağlamayı hedefliyor. Geçtiğimiz yıl filo, terminal alt yapısı ve bilgi işlem yatırımları başta olmak üzere önemli oranda bir öz kaynağı yatırıma ayıran Kâmil Koç, 2015 yılında 1000 aracın üstünde bir filo büyüklüğüne ulaşacak.


Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Gaziantep Acente İşleteni Behiç Elbeyli, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Hakan Al, Gaziantep Valisi Ali Yerlikaya’yı makamında ziyaret ettiler.


Kamil Koç Genel Müdürü Kemal Erdoğan, Gaziantep Acente İşleteni Behiç Elbeyli, Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Hakan Al, Şehit Kamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu’nu ziyaret ettiler.


Yorumlar (1)
Kevser yağız 7 yıl önce
ankara dan urfa ya sefer yok neden
banner117
15
açık
banner159