Kocaeli otobüs terminaline suç aletiyle girilmez!

banner113

UlaşımPark, tüm giriş kapılarında bulundurduğu üst düzey x-ray cihazlarıyla Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ni havalimanı seviyesinde koruyor.

banner114
ŞEHİRLERARASI 29.03.2019, 12:15 29.03.2019, 12:25 Taşıma Dünyası
Kocaeli otobüs terminaline suç aletiyle girilmez!
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden UlaşımPark A.Ş.’de görev yapan güvenlikler Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde kuş uçurtmuyor. Yolcuların güvenliğine önem veren UlaşımPark, tüm giriş kapılarında bulundurduğu üst düzey x-ray cihazlarıyla her türlü delici ve ateşli silahı yakalayabiliyor. Kuş uçurtmayan v  e tüm metalleri algılayan bu x-ray cihazlarına silahtan tutun bıçaktan muştaya kadar hatta ve hatta palaya kadar birçok delici ve ateşli silah yakalanıyor. Emniyet güçleriyle de sürekli irtibat halinde olan UlaşımPark’a bağlı güvenlik ekipleri, son bir yılda yaptıkları aramalarda 58 silah ile 650 adet kesici delici alet yakaladı.

5 GÜVENLİK NOKTASI 75 KAMERA
Otobüs terminalini Mayıs 2017’den bu yana işleten UlaşımPark, kapı girişlerinde bulunan x ray cihazlarını, kamera sayılarını üst düzey teknoloji ile tamamen yenileyerek güvenlik düzeyini en üst seviyeye yükseltti. O günden bu güne de yılda yaklaşık 3 milyon yolcunun giriş çıkış yaptığı otobüs terminalinde yolcuların güvenli seyahat etmesini sağlarken çalışan esnafın da huzurunu koruyor. Son bir yılda yüzlerce kesici ve delici alet geçiren güvenlikler, yolcuların üstünden en çok pala, kelebek tipli bıçak, avcı bıçakları ve muştanın çıktığını belirtiyor. 58 adette silah ele geçirildiğini belirten UlaşımPark’ın yöneticileri, 5 güvenlik kontrol noktası ve 75 kamera ile terminale gelen ziyaretçi ve yolcuların attığı her adımın izlendiğini söyledi. 

YILDA 3 MİLYON ZİYARETÇİ
UlaşımPark’ın güvenlikçileri üst araması dışında giriş kapılarında yaptıkları kimlik kontrolleriyle de özellikle kaçak şahısları yakalamayı başardı. Hareketli kameralar sayesinde en ince ayrıntıya varıncaya kadar detaylı inceleme gerçekleştiren güvenlikler, terminalde yolcular ve esnafın huzurlu olmasını sağlıyor. Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’ne 1 yılda toplamda 3 milyon yolcu giriş çıkış yapıyor. Bu bağlamda gelen ve giden yolcunun sayısı düşünüldüğünde UlaşımPark da yolculuk edecek vatandaşların güvenliğini üst seviyede sağlıyor.

OTOBÜS TERMİNALİ 7/24 KORUNUYOR
UlaşımPark, 15 Mayıs 2017 tarihinden itibaren işletmesini devraldığı Kocaeli Şehirlerarası Otobüs Terminali’nde misafir odaklı hizmet anlayışı ile birçok farklı yeniliğe imzasını atmayı başardı. Otobüs terminalinin güvenlik seviyesini de en üst düzeye çıkarmayı başaran UlaşımPark, vatandaşların daha güvenli seyahat etmelerini sağlamak için de 7/24 çalışıyor. Ayrıca güvenlikler, terminale giriş noktalarında engelli yolculara yardım ederek otobüse biniş noktasına kadar eşlik ediyor. Güvenlikler, 112 Acil Servis ile de koordineli olarak çalışarak rahatsızlanan yolcu için ambulans çağırıyor ve ambulans gelene kadar yolcunun yanında refakat ediyor.

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159