banner69

Manisa Seyahat Safir’den vazgeçmiyor

banner113

Manisa Seyahat Kooperatifi otobüs yatırımlarında tercihini hep Temsa Safir’den yana kullanıyor. Kooperatif Başkanı Davut Kurt, “Safir otobüsler 10 numara. 2005 yılından beri filomuzda kullanıyoruz ve o günden beri sorunsuz hizmet veriyorlar” dedi. Başkan Kurt, 2016 yılında 25 büyük otobüs yatırımını hedeflediklerini açıkladı.

banner114
ŞEHİRLERARASI 01.02.2016, 17:26 01.02.2016, 17:47 Taşıma Dünyası
Manisa Seyahat Safir’den vazgeçmiyor
Geçtiğimiz hafta Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim, Manisa Seyahat Kooperatif yönetiminden Bayram Bölgönül’e Safir Plus aracını teslim etti.  Kooperatif Başkanı Davut Kurt, filolarındaki büyük otobüs sayısının 150-200 arasında, midibüs araçlarla birlikte toplam araç sayısının ise 400’e yaklaştığını söyledi. 

Safir’ler 10 numara 
Filolarında Safir sayısının her geçen gün arttığını ve yeni yatırımda da tercihlerinin yine Safir olduğunu vurgulayan Davut Kurt, “Safir araçlar 10 numara.  Yakıt tüketiminden, performans açısından, servis hizmetleri bakımından gerçekten Safir’ler 10 numara.  Arıza nedir, bilmez. 2005 yılında aldığım ilk aracım hala filomuzda, hiçbir sorun yaşatmadı. 1 milyon km’yi geçen Safir araçlarımız var” dedi. 

Alım maliyeti önemli 
2016’da 25 büyük otobüs yatırımı planladıklarını belirten Davut Kurt, “Daha verimli bir çalışma modeli oluşturmak istiyoruz. Daha sık seferler gerçekleştirmek istiyoruz. Yeni otobüs yatırımında alım maliyeti önemli, ekonomik olması bizim için tercih nedeni olacak” dedi.

2016 daha iyi geçecek 
2015’in de 2014 ile aynı seviyede geçtiğini belirten Davut Kurt, “Yolcu sayımız düşmedi. 2016 yılının daha iyi geçeceğine inanıyorum.  Seçimler geride kaldı, tek başına bir hükümet var.  Daha iyi olacağına inanıyoruz.  Bu yaz sezonunda hizmet ağımıza İstanbul-Ankara-Antalya ve Edirne ile Çanakkale’yi eklemek istiyoruz” dedi.

Otogar maliyetleri düşmeli 
Davut Kurt, 2016’dan en büyük isteklerinin otogar çıkış ücretlerinin maliyetlerinin azaltılması olduğunu belirterek, “Yeni otogarımız çok güzel, çok memnunuz.  Bir tek otogar çıkış fiyatlarının yüksekliğinden şikayetçiyiz.  Manisa Otogarı’na aylık 62 bin 820 TL, İzmir Otogarı’na ise aylık 72 bin TL civarında bir ücret ödüyoruz.  Bizim 2016 yılında en öncelikli talebimiz otogar çıkış ücretlerinin otobüsçüye nefes aldıracak bir düzeye getirilmesi” dedi. 

Kooperatifi örnek almalı 
Temsa Bölge Satış Yöneticisi İrfan Özsevim de, “Manisa Seyahat ile yıllardır süren işbirliğimiz bizi gerçekten mutlu ediyor. 49 üyeli kooperatif, çalışma şekli ile tüm taşımacılık sektörüne örnek oluşturabilecek 
düzeyde. Kooperatif bünyesinde 1 milyon km’yi aşkın Safir araçlarımız bulunuyor. Bu araçların kooperatif üyelerinde yarattığı memnuniyet yeni yatırım sürecinde de onları Safir’e yöneltiyor. İşbirliğimiz artarak sürecek. Manisa Seyahat Kooperatif üyelerine ve Başkan Davut Kurt’a bize gösterdikleri ilgi için de teşekkür ediyor ve bol kazançlı, kazasız, belasız seyahat süreçleri diliyorum” dedi. ■

Yorumlar (0)
banner117
15
açık
banner159